Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чоловік повинен виробити ці звички
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік повинен виробити ці звички

Лише правильно запрограмировав себе, чоловік здатний досягти успіху

7 серпня 2019, 12:12 comments1853
Поділіться публікацією:
Чоловік повинен виробити ці звички

Як відомо, в житті є хороші звички і погані. Будь-яку дію можна перетворити в звичку через два тижні, виконуючи її кожен день. Поговоримо про звички, які варто собі прищепити, щоб стати справжнім мужиком.

Будьте наполегливі

LIgJ29Hy7tJmDO5eu3OVG1YOA.jpg

Тільки 303-ї банк погодився надати Уолту Діснею фонд для заснування Діснейленду. Знадобилися більш мільйона фотографій протягом 35 років, перш ніж фото Стіва МакКерри "The Afgan Girl" почали прирівнювати до шедевру да Вінчі "Мона Ліза". 134 видавці відхилили книгу Дж. Кенфілда і Марка Ст. Хансена "Курячий бульйон для душі" до того, як вона перетворився в мега-бестселер. Едісон зробив 10000 невдалих спроб, вигадуючи електричну лампочку. Бачите закономірність?

Тренування

tiQbSFXIvgBDbeo1j7LsJAHQW.jpg

Відсутність активності руйнує здоров'я кожної людини, в той час як методичні фізичні вправи допоможуть зберегти його. Тим, хто думає, що не мають часу для фізичних вправ, рано чи пізно доведеться знайти час для хвороб. Ваше здоров'я – це ваші досягнення. Знайдіть свою програму – спортом можна займатися і не виходячи з дому (домашні програми), а також без абонементів у тренажерні зали (наприклад, пробіжки).

Ранній підйом

3vaLTM2rChV54HFLsQF-WvvP1.jpg

Успішні люди, як правило, ранні пташки. Цей мирний період до моменту пробудження всього світу – найважливіша, надихаюча і умиротворена частину дня. Ті, хто відкрив цю звичку для себе, стверджують, що не жили повноцінним життям до того, поки не почали прокидатися о 5 ранку кожен день.

Спрощення

Вміти спростити – значить усунути непотрібне так, щоб могло говорити необхідне. Важливо вміти спростити все, що можна і потрібно спростити. Цим також усувається і марне. А відсіяти це не так вже й просто – це вимагає багато практики і розумного погляду. Але цей процес очищає пам'ять і почуття від неважливого, а також зменшує переживання і стреси.

Уповільнення

Неможливо насолоджуватися життям в середовищі постійної зайнятості, стресу і хаосу. Потрібно знайти тихий час для себе. Сповільнись і прислухайся до свого внутрішнього голосу. Сповільнсь і зверни увагу на те, що має значення. Якщо ви зможете виробити звичку прокидатися рано, це може бути саме той час. Це буде ваш час – час дихати на повні груди, міркувати, медитувати, творити. Сповільнся – і все, за чим ти женешся, саме наздожене тебе.

Оточення

jb4cym_cQOV-n2xaDdlmBMsbE.jpg

Це найважливіша звичка. Вона прискорить ваш успіх, як ніщо інше. Оточення натхненних людей з ідеями, ентузіазмом і позитивом – найкраща підтримка. Тут ви знайдете корисні поради, і необхідний поштовх, і безперервну підтримку. Що, крім розчарування і депресії, дасть спілкування з людьми, застряглими на роботі, яку вони ненавидять? Можна сказати, що рівень можливих досягнень у вашому житті прямо пропорційно рівню досягнень вашого оточення.

Також видання "Коментарі" пропонує вашій увазі топ-5 автомобілів для впевнених у собі чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!