Головна Новини Дозвілля саморозвиток Формуємо потужний прес в мінімально короткі строки
commentss НОВИНИ Всі новини

Формуємо потужний прес в мінімально короткі строки

Ці п'ять вправ дадуть результат менш ніж через тиждень

21 серпня 2019, 16:35 comments2272
Поділіться публікацією:
Формуємо потужний прес в мінімально короткі строки

Підтягнутий прес в домашніх умовах – зовсім не проблема. Ні для кого, звичайно, не секрет, що не всім по кишені або по часу відвідувати тренажерний зал. Однак, якщо на шляху до бажаної фігурі вас зупиняють лише час або гроші – то насправді, вас зупиняє лише відсутність сили волі. Але й це не біда – адже внутрішній стан нерозривно пов'язаний із зовнішнім, і, почавши вдосконалювати своє тіло, ви будете удосконалити і свій дух.

Навчіться робити ці п'ять вправ, і ви не пошкодуєте про те, що пересилили свою лінь.

Спочатку — розминка. Здійснюйте кругові рухи руками, ногами і шиєю приблизно 3-4 хвилини. Трохи побігайте на місці. Коли відчуєте, що серце забилося швидше і ви вже трохи спітніли, можете переходити до самих вправ.

T_t_eJNFAR8jykOEbQ2R8-zXt.jpg

Підйом колін до грудей в положенні лежачи. Ляжте на спину, підніміть ноги над поверхнею і підтягніть їх до грудей. На вдиху – згинання ніг, на видих – розгинання. Не поспішайте. Головне, робити все вивірено, а не швидко. Продовжувати до тих пір, поки м'язи преса не стануть відчутно "нити". Програма: 4 таких підходу з перервою не більше 30 секунд.

Класичний підйом тулуба. Вправа, знайоме нам ще зі шкільних уроків фізкультури. Зафіксуйте стопи, засунувши їх, можливо, під диван, або поклавши поверх них який-небудь вантаж. Ноги напівзігнуті. Починайте підйом тулуба до колін, лопатками торкаючись підлоги. На видиху – піднімаємо тулуб, на вдиху – опускаємо. Ті ж 4 підходу "до поболювання" з перервою в 30 секунд.

Скручування. Вправа відмінно приводить в тонус всі м'язи преса, а особливо – косі. Те ж саме положення лежачи, тільки ноги трохи підняті над підлогою. Підніміть тулуб – тобто на підлозі залишаються тільки сідниці. В ідеалі можна взяти в руки м'яч, проте можете його уявити. Починайте скручувати тулуб на видиху то вліво, то вправо, ніби торкаючись м'ячем тих ділянок підлоги, де в лежачому положенні розташовувалися лікті. Ті ж 4 підходи.

От і все! І пам'ятайте – далі все залежить тільки від вас самих. Прозаймайтесь так хоча б 5 днів – і ви відзначите, що дані вправи немов стають гарантом того, що ваш день буде, як мінімум, не найгіршим. І це логічно, адже в здоровому тілі – здоровий дух.

Також видання "Коментарі" розповість, в чому полягає роль силової підготовки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!