Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять рекомендацій, які допоможуть вам стати краще
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять рекомендацій, які допоможуть вам стати краще

Щоб досягти чогось, потрібно працювати над собою щодня

11 вересня 2019, 13:25 comments2580
Поділіться публікацією:
П'ять рекомендацій, які допоможуть вам стати краще

Досконалість — це єдине в людині, що не має меж. Як стати краще самостійно і перестати бездіяти?

Почніть з самопізнання. Тільки вам визначати мету в житті, тільки вам жити з цією метою і, що найважливіше, з самими собою. Ось чому постійне догоджування іншим і всілякі образи можуть бути тільки частиною вас, але не мати нічого спільного з тим, яким ви себе уявляєте. Пошук, який триває іноді все життя — це пошук себе. Почніть з визначення власних бажань, якостей і здібностей, а також недоліків. Адже саме над ними доведеться працювати.

Усвідомте свою унікальність. Унікальність навіть дуже схожих за характером людей у тому, що у них все одно різний життєвий досвід і світогляд. Як мінімум, вони по-різному поводяться. Прагнення бути надмірно оригінальним безглуздо в тому плані, що часто нове — це добре забуте старе. Проявляйте себе рівно такою людиною, якою ви і є.

Шукайте позитивні думки і азарт. Важливо не думати, що щось не виходить, а знайти причину і усунути перешкоду: дізнатися щось нове, познайомитися з необхідними фахівцями. Справа повинна вас захоплювати і зачаровувати так, щоб ви хотіли вкладати в неї всі свої сили та енергію. І не треба боятися браку часу: час реально розподілити так, щоб все встигнути.

Пам'ятайте про конкурентоспроможність. Наявність когось, хто займається тим же, чим і ви, особливо якщо він знаходиться на рівні, мотивує розвиватися. Іноді це допомагає визначити більш чітко вашу особисту специфіку в роботі і унікальний підхід до справи. Тільки не змагайтеся з друзями, якщо не хочете з ними посваритися.

Визначтеся з напрямом. У всьому бути кращим неможливо, неможливо бути кращим і постійно. Завжди трапляються злети і падіння, а життя не вистачить, щоб вивчити всі і проявити себе скрізь. Виберіть щось більш вузьке і близьке для вас. Більш того, дуже корисно знайти собі вчителя: перед вами з'явиться той, хто вам щось пояснить, виходячи зі свого досвіду і знань. Це простіше і швидше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які звички вбивають вашу продуктивність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!