Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чому не варто нехтувати кросфітом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не варто нехтувати кросфітом

Необхідно включити всю свою волю, щоб займатися кросфітом, але результат виправдає очікування

2 жовтня 2019, 12:45 comments2961
Поділіться публікацією:
Чому не варто нехтувати кросфітом

Переважна більшість неспортивної частини чоловічого населення не схвалюють заняття кросфітом. Більше того, багато здорових чоловіків бояться подібних тренувань. Швидше за все, це пов'язано з недостатнім терпінням і цілеспрямованістю багатьох з них. Потрібно пам'ятати, що чудес не буває, і ваші результати будуть зростати поступово . Але якщо ви досить цілеспрямована людина, то ви будете рухатися вперед, долаючи всі труднощі. Що ж корисного можна отримати від кросфіту?

Що невірно думають про кросфіт

Як тільки ви почнете регулярно займатися кросфітом, то багато ваших знайомих почнуть вас відмовляти, розповідати про те, що заняття кросфітом дуже шкідливі для здоров'я. Так що, приготуйтеся до цього і не сходіть зі свого наміченого шляху. Інтернет повний відгуків про те, що популярний нині кросфіт насправді не дає ніяких позитивних результатів. Знайте, що подібне зазвичай пишуть ледачі чоловіки з низькою психологічною витривалістю. Коли ви побачите перші результати, то миттю забудете про подібні плітки і зможете оцінити всю користь таких екстремальних тренувань.

Наскільки ви підготовлені фізично

Багато чоловіків підозрюють, що заняття кросфітом можуть бути по-справжньому важкі для них, тому вони легко здаються. І дійсно, близько 80% початківців кидають ці тренування вже на півдорозі. Кросфіт є відмінним показником вашої фізичної підготовки і того, наскільки ви неспортивний чоловік. Вже після кількох перших тренувань ви дізнаєтеся свої фізичні можливості і зрозумієте наскільки вам важливо поліпшити ці показники.

v4u8Hz7aBgIXp_mQz3vhDRuyQ.jpg

Ваші здібності, піддаються підрахунку

Кросфіт – це кругове тренування, в якому необхідно виконувати максимальну кількість повторень в самих різних фізичних вправах. Наприклад, це може бути 70 віджимань, 50 присідань і потім 10 підйомів по канату. І найважливіше, що всі ці вправи повинні бути виконані всього за кілька хвилин. А це означає, що ви завжди будете знати, скільки разів ви зможете виконати конкретну вправу за обмежений час.

Психологічна витривалість

Крім випробування ваших фізичних можливостей кроссфіт відмінно підходить для того, щоб оцінити власну психологічну витривалість. Це пов'язано з тим, що подібні тренування настільки складні, що вашому тілу не обійтися без ґрунтовної психологічної підготовки. Багато чоловіків не кидають кросфіт саме тому, що володіють високою психологічною витривалістю, яка налаштовує їх тіло на виснажливі тренування.

5SuLQQ48EYye6gsKHhmxIeidW.jpg

Як щодо звичайного фітнесу?

До появи кросфіту постійним притулком чоловіків-атлетів були класичні тренажерні зали. Але саме завдяки кросфіту ви починаєте рухатися вперед, постійно вдосконалюючи свою спортивну підготовку. Чим регулярніше ви займаєтеся кросфітом, тим краще ви готуєте своє тіло до екстремальних фізичних навантажень.

Також видання "Коментарі" розповість як привчити себе до регулярних занять спортом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!