Головна Новини Дозвілля саморозвиток Вчені розповіли, як можна підвищити самооцінку жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, як можна підвищити самооцінку жінок

Самооцінка жінок багато в чому залежить від їх зовнішнього вигляду

25 листопада 2019, 19:10 comments1528
Поділіться публікацією:
Вчені розповіли, як можна підвищити самооцінку жінок

Американські вчені провели дослідження і прийшли до висновку, що підвищити жіночу самооцінку можливо при обмеженні певних особливостей їх поведінки. Про це повідомляє видання Мир24.

Фахівці з'ясували, що багато жінок зациклені на своєму зовнішньому вигляді, який відбивається на їх самооцінці і сприйнятті себе в цілому. Щоб підвищити почуття власної гідності представницям слабкої статы необхідно рідше дивитися на себе в дзеркало. В результаті експерименту було доведено, що жінки, які практично не дивилися на своє відображення в дзеркалі стали більш впевненими в собі. У них знизилися симптоми депресії і соціальна тривога, також вони перестали порівнювати себе з оточуючими.

Учасниці експерименту протягом двох тижнів отримаували текстові повідомлення-нагадування про те, що треба обмежити особливості своєї поведінки, зокрема, перестати вивчати стан волосся, шкіри, частин тіла і приховування недоліків. В результаті представниці слабкої статі перестали відчувати незадовільність своїм зовнішнім виглядом, їх перестала хвилювати думка оточуючих людей, і вони стали більше себе цінувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички допоможуть поліпшити якість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!