Головна Новини Дозвілля саморозвиток Топ-5 бойових мистецтв для справжніх воїнів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 бойових мистецтв для справжніх воїнів

Які бойові мистецтва дійсно допоможуть постояти за себе і захистити своїх близьких

14 лютого 2020, 18:27 comments9652
Поділіться публікацією:
Топ-5 бойових мистецтв для справжніх воїнів

Чоловік повинен вміти постояти за себе і захистити своїх близьких або кохану. А для цього потрібно тренуватися. Довго і регулярно. Постійні тренування зміцнять тіло, допоможуть знайти упевненість в собі і навчать багатьом корисним прийомам.

Але кругом занадто багато бійцівських клубів і спортивних секцій, котрі будуть заманювати вас у свої ряди. Дуже важливо вибрати, що підходить саме вам, а також не напоротися на відвертих шахраїв, які навчать "бойового мистецтва предків" яке ніяк не зможе допомогти проти банди гопників. От і поговоримо про те, куди варто податися, якщо ви вирішили стати хорошим бійцем.

Кьокусінкай карате

Цей вид єдиноборств заснував Масуатцу Ояма шістдесят років тому. Саме це карате прозвали "карате для мільйонів". Він вважається найбільш складним і жорстким видом, оскільки поєдинки проводяться в повний контакт без захисної екіпіровки. Єдине, що заборонено — удар у голову руками. А все інше — будь ласка.

Кікбоксинг

Це єдиноборство не потребує зайвої реклами. Ніяких поясів, данів і іншого. Зате удари ногами і руками в повну силу, тренування в спарингах і відпрацювання ударів на груші, роблять цей вид спорту дуже ефективним, коли мова йде про самозахист. Десь через 12 місяців постійних тренувань, ви зможете оцінити результат і зрозумієте, що не дарма пріли у залі.

Джиу-джитсу

У даному списку джиу-джитсу найбільш давнє бойове мистецтво. Йому більше 400 років. На відміну від перших двох видів єдиноборств, в основу джиу-джитсу покладається не на ударну техніку, а заломи, кидки, удушення і больові прийоми. Для освоєння основ джиу-джитсу знадобиться мінімум 10 місяців. І повірте, воно того варте, адже за статистикою близько 70% всіх бійок закінчуються саме в боротьбі на землі.

Тайський бокс

Дуже видовищний і повно контактний вид спорту. Головною перевагою є дуже потужні удари ліктями і колінами, які заборонені в більшості видів спорту. Один потужний удар може відправити в нокаут будь-якого нападника. Та й упевненість у собі гарантується.

Крав-мага

Відносно новий вид бойового мистецтва, який розробили в Армії оборони Ізраїлю. Ніякої філософії, тільки реальне життя. Крав-мага — ізраїльська боротьба в якій все продумано і максимально логічно. В першу чергу акцент спрямований на протидію збройному нападу на вас і застосування підручних засобів. Крав-мага, при постійних тренуваннях, вважається не тільки дуже ефективним єдиноборством, але і досить швидко дозволяє освоїти ази самооборони.

Тепер ви знаєте, що шукати, якщо хочете навчитися постояти за себе. Що б ви не вибрали, будьте дисципліновані і наполегливі. Тренування з єдиноборств — це завжди складно. Але чого тільки не зробиш заради безпеки себе і близьких. І якщо ви вже налаштувалися рішуче, то видання "Коментарі" розповість про п'ять поважних причинах пропустити тренування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!