Головна Новини Дозвілля саморозвиток Три універсальних удари на випадок несподіваної бійки
commentss НОВИНИ Всі новини

Три універсальних удари на випадок несподіваної бійки

Три удари, які допоможуть уціліти в разі конфліктної ситуації

28 лютого 2020, 12:20 comments42611
Поділіться публікацією:
Три універсальних удари на випадок несподіваної бійки

Бійка може початися в будь-який момент. У барі під час посиденьок з друзями, під час побачення з дівчиною (не проти дівчини, а проти гопників) і в багатьох інших випадках. Якщо ви не є хорошим бійцем, то вам потрібно засвоїти кілька універсальних ударів, які дадуть шанс вистояти у скрутну хвилину. Про такі удари ми сьогодні і поговоримо.

Правий прямий

Боксери називають цей удар кросом. Зазвичай він наноситься тією рукою, яка сильніше. Техніка нескладна: кулак притиснутий до щелепи праворуч, лікоть прикриває ребра, права нога позаду. Відштовхуєшся правою ногою і при цьому скручуєш носок цієї ж ноги. Одночасно подай вперед стегно і плече, різко викидаючи при цьому кулак в нижню щелепу противника. Бити слід кісточками вказівного і середнього пальців, але не в лоб — інакше можна зламати кулак.

Лівий боковий

Цей прийом називають хуком. Зрозуміло, якщо ти — лівша, то поміняй сторони ударів відповідно на праву. Вагу тіла перерозподіли на праву ногу, носок лівої ноги скручуй всередину, при цьому повертайся вправо. Систему "стегно-плече-лікоть-кулак" викидай вперед, оскільки плече має захистити щелепу. Тримаючи кулак вертикально (ніби тримаєш пивну кружку), бий в основу щелепи.

Ногою в пах

"Мужики так не б'ються" — можеш почути ти з цього приводу. Не звертай уваги. Що важливіше — чужий світогляд чи власні життя і здоров'я? Просто бий і все.

Ці удари можуть виручити в складну хвилину. Але набагато краще приділяти час регулярним тренуванням і постійно зростати, як боєць. Для початку видання "Коментарі" розповість, як правильно проводити силові тренування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!