Головна Новини Дозвілля саморозвиток Ризик і азарт: п'ять найбільш чоловічих видів спорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Ризик і азарт: п'ять найбільш чоловічих видів спорту

Види спорту, які користуються особливою популярністю у чоловіків

3 березня 2020, 14:37 comments2102
Поділіться публікацією:
Ризик і азарт: п'ять найбільш чоловічих видів спорту

Багато чоловіків люблять спорт. Хтось воліє дивитися спортивні телепрограми по телевізору, а хтось сам є постійним клієнтом спортзалів. Особливо чоловіки віддають перевагу тим видам спорту, де є місце протистоянню, болю і ризику. Настав час поговорити про ті види спорту, які по праву вважаються дійсно чоловічими завдяки тим гострих відчуттям, які переживають спортсмени і глядачі.

Футбол – один з найпопулярніших видів спорту серед чоловіків. Але особливо чоловічим є американський футбол. Він представляє з себе щось середнє між звичайним футболом і боксом, тому цей напрямок у спорті по праву займає перший рядок у списку чоловічих видів спорту. Сюди ж віднесемо і регбі, той же американський футбол, але без зайвого захисного спорядження, що робить цю гру ще більш небезпечною.

Бокс – один з найбільш древніх видів бойових мистецтв. Якщо не подобається бокс, то можна вибрати боротьбу, ММА, реслінг, сумо і інші види спорту, де основне завдання – завдати фізичної шкоди супернику на рингу, побороти його фізично, зламати силою удару або спритним захопленням.

Хокей – поряд з американським футболом відноситься до агресивних видів спорту. В хокеї, на відміну від футболу, вірогідність отримати травму набагато вища. На льоду між командами-суперниками часто виникають сутички, які легко можуть перерости в групові бійки. Рівень адреналіну зашкалює, тому цей вид спорту також входить в п'ятірку найбільших чоловічих.

Автогонки – спорт для тих, хто мріє зробити любов до машин своїм спортивним хобі. Мчати по трасі зі швидкістю 300 км на годину – чи не це є величезним задоволенням для чоловіка? Один з найбільш небезпечних, екстремальних і розбурхуючих кров видів спорту, який легко може завершитися важкою травмою для будь-якого з учасників.

Баскетбол – сам по собі цей вид спорту в професійному вигляді виник у 1946 році, тоді ж була створена перша баскетбольна асоціація, а потім баскетбол став популярним у багатьох країнах світу. Ця спортивна гра підійде високим чоловікам, які хочуть відчути дух спортивної команди на майданчику.

Ці п'ять видів спорту не залишать байдужими жодного азартного чоловіка. Подолання страху, пересилення болю, досягнення перемоги... Це може стати основою для розвитку будь-якого чоловіка, який має намір кинути виклик всьому світу і перемогти. А тим, хто не бажає зайвий раз ризикувати здоров'ям і життям, видання "Коментарі" підготувало список вправ, які можна без особливих зусиль виконувати протягом дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!