Головна Новини Дозвілля саморозвиток Качаємо м'язи за переглядом улюбленого серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Качаємо м'язи за переглядом улюбленого серіалу

Зручні вправи, які можна виконувати не відволікаючись від телевізора

11 березня 2020, 17:15 comments1904
Поділіться публікацією:
Качаємо м'язи за переглядом улюбленого серіалу

Ми постійно стоїмо перед важкою дилемою — подивитися улюблений серіал або зайнятися спортом? Будь чоловіком! Займися і тим, і іншим одночасно! Сьогодні ти дізнаєшся, які можна робити вправи, і при цьому не відволікатися від перегляду улюбленого серіалу.

Прес

Британський журнал спортивної реабілітації радить качати прес, використовуючи нестандартні вправи. Ти повинен лягти на підлогу, руки закласти за голову. Піднімай тіло разом з колінами, випрямляючи руки над нижніми кінцівками. Нік Грентхем, радник Британської Олімпійської Асоціації, радить робити щонайменше десять повторень за один підхід.

VV2896qsRblYxeyneiLLbER57.jpg

Віджимання

Вправа всіх часів і народів — стандартне віджимання від підлоги. Тримаючи руки на рівні плечей, ти одночасно можеш качати м'язи грудей, трицепси, плечі. При цьому ти зможеш не відриватися від серіалу.

1QK3HwMXBwTRfMFPp0sSn0I9K.jpg

Спина

Радник Олімпійської Асоціації пропонує наступні заняття для зміцнення спини: лягай на підлогу і одночасно намагайся підняти якомога вище верхні і нижні кінцівки. В тон Грентхему каже Британський журнал спортивної ортопедії: вчені видання повідомляють, що така вправа задіює 77% м'язів спини. При цьому ризик отримати травми хребта мінімальний. За один підхід потрібно робити хоча б п'ять повторень.

sWE8_2Can3SnaaGMIyRYqu4H5.jpg

Гребля

Уяви, що ти сидиш в каное. Щоб підвищити ефект, підніми ноги. Після цього виконуй рухи руками, імітуючи помахи веслом, коли сидиш в човні. Грентхем запевняє, що вправа, крім преса, зміцнить протяжні і прямі м'язи ніг, а також попереково-грудні фасції спини.

jM6nVXUKQ6jFQrLDyZ_eN_ifn.jpg

Тепер тобі забезпечене як здорове, так і приємне життя. Дивись улюблений серіал і потроху качай м'язи. Також видання "Коментарі" розповість тобі, яку вибрати взуття на випадок вуличної бійки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!