Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чому постійні тренування не дають жодних результатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому постійні тренування не дають жодних результатів

П'ять чинників, через які твої тренування - це лише марна трата часу

26 березня 2020, 16:59 comments2060
Поділіться публікацією:
Чому постійні тренування не дають жодних результатів

Ти тренуєшся з дня у день, а результатів не спостерігається? Значить в твоєму тренувальному плані є певні недоліки. Тренування так і не принесуть результату, якщо не усунути існуючі прогалини. Пропонуємо твоїй увазі список головних причин, через які тренування не мають сенсу.

Неправильний підбір програми тренувань

Новачкам потрібно ретельно складати програму тренувань. Навантаження потрібно збільшувати поступово і не перетренуватися. Для початку краще запитати поради у тренера.

Невідповідність цілям тренування

Вправи на кардіо необхідні для серцево-судинної системи, статичні йога та пілатес корисні для зв'язок і суглобів, групові тренування — для витривалості і гнучкості. Всі інші види тренувань потрібні саме для цільового дії — зміцнення і нарощування м'язової маси, розвиток витривалості тощо.

Увага тільки до тренувань

Правильний раціон харчування — це дуже важливо для досягнення результату. Якщо ти не почнеш харчуватися збалансовано, то успіху не досягнеш.

Незбалансованість

Правильний підхід включає в себе три компоненти — харчування, відновлення і тренування. Перегин у бік чогось одного тягне за собою порушення режиму тренувань і збій.

Брак дисциплінованості

Вибитися з режиму тренувань — це вже стрес для організму. Тому важлива регулярність навантажень і правильність програми.

Саме ці фактори не дають як слід підкачатися до пляжного сезону. Також видання "Коментарі" розповість, яких продуктів слід уникати після тренувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!