Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять навичок, які допоможуть вижити в екстремальній ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять навичок, які допоможуть вижити в екстремальній ситуації

Ці навички не тільки можуть врятувати тобі життя, але і відкриють перед тобою безліч цікавих можливостей

25 травня 2020, 13:24 comments3301
Поділіться публікацією:
П'ять навичок, які допоможуть вижити в екстремальній ситуації

Коли чоловік чує про яку-небудь пригоду з іншими людьми, він найчастіше думає: "Зі мною такого не станеться". Тим не менш, таке переконання згубне. Будь-який з нас може опинитися в зоні стихійного лиха, бути підданим нападу з боку злочинців або розлюченої тварини або зіткнутися з будь-якою іншою екстремальною ситуацією. Тому, потрібно бути завжди готовим до неприємних несподіванок. Ми розповімо тобі, що потрібно робити, щоб завжди бути готовим до будь-якого випробування.

Підтягуватися, як мінімум 15-20 разів

Даремна, як нам здається, навичка, згодиться, щоб без зусиль заглядати за паркан, що відокремлює тебе від нудистського пляжу, де засмагає карколомна блондинка з грудьми п'ятого розміру.

Перестрибувати перешкоди вище рівня пояса

Непотрібне, на перший погляд, уміння, може стати в нагоді для уникнення каміння, що котиться з гори.

Пробігти 200 метрів з максимальним прискоренням

Така навичка тобі напевно стане в нагоді, щоб спробувати втекти від розплавленої лави. Або, якщо, прогулюючись по нічній Троєщині, потрібно буде терміново добігти до дільничного, щоб врятувати його від хуліганів. Екстремальні ситуації найчастіше викликають неспецифічну нейрогормональную реакцію в організмі, в результаті якої починає виділятися адреналін. Тільки під його впливом люди здатні робити такі речі, про які навіть не здогадуються. Наприклад, тікати від собаки ледь не зі швидкістю світла, і плисти до тих пір, поки під ногами не виявиться суші.

Проплисти як мінімум 800 метрів

Чоловікові повинно бути під силу проплисти як мінімум 800 метрів. Краще — більше. Якщо ти опинишся без плавзасобів та рятувального жилета посередині Тихого океану, тобі це не допоможе, але, коли в Дніпро впаде метеорит і річка вийде з берегів, доплисти до найближчого берега вдасться.

Віджиматися на брусах як мінімум 25 разів

Знайти, де можна застосувати таке вміння в екстремальних умовах, ми так і не змогли. Але судячи з попередніх пунктів, ця навичка також не буде зайвою.

Ці навички корисні для здоров'я. Крім того, в скрутну хвилину вони можуть посприяти порятунку твого чи ще чийогось життя. Також видання "Коментарі" розповість, як треба діяти, якщо когось вдарило струмом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!