Головна Новини Дозвілля саморозвиток Ти нікудишній працівник: п'ять тривожних сигналів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ти нікудишній працівник: п'ять тривожних сигналів

Якщо помітив у себе хоч один з них - починай вживати заходів щодо виправлення

25 травня 2020, 17:05 comments2107
Поділіться публікацією:
Ти нікудишній працівник: п'ять тривожних сигналів

На роботі завжди потрібно тримати руку на пульсі і регулярно давати власну оцінку того, як ти справляєшся зі своїми обов'язками. Краще самому звернути увагу на проблеми і вжити термінових заходів, ніж чекати, поки на них зверне увагу твоє керівництво. Якщо ти таки задумався про свої позитивні і негативні сторони, як працівника, то ми розповімо тобі про п'ять тривожних сигналів, які свідчать про те, що своє ставлення до роботи слід міняти.

Запізнюєшся

Якщо твоєї появи в офісі чекають, оскільки ти приходиш в "богемний" час після 12 дня, а трапляється це регулярно, пора почати змінюватися. Пунктуальність — не твій коник? Намагайся виправити свій час приходу, адже якщо постане питання про скорочення, про запізнення обов'язково згадають.

Працюєш повільніше всіх

У всіх навколо приблизно однакові обов'язки, але ти здаєш всі звіти пізніше за всіх, та і показники кульгають. Одна справа, якщо ти новачок у роботі. І зовсім інша, коли тобі не вистачає дисципліни і варто освоїти тайм-менеджмент.

Механічно виконуєш доручення

Ні, ти не б'єш байдики. Але й назвати хорошою твою роботу складно. Ти робиш рівно стільки, щоб тебе не звільнили, а кожне завдання викликає роздратування. Якщо тобі нецікаво працювати, варто задуматися про зміну сфери діяльності.

Тобі не довіряють відповідальних завдань

Тільки прості і зрозумілі завдання тобі можуть давати без проблем. А ось щось складніше довіряють компетентним і відповідальним співробітникам, бо знають: останні точно не підведуть в критичний момент.

Постійно відпрошуєшся

Тебе складно застати в офісі у робочий час: то ти у лікаря, то просто треба відбігти на 5 хвилин. Якщо затримуєшся після роботи і закриваєш всі завдання — проблем немає. Але так буває явно нечасто.

Якщо помітив у себе хоча б одну із вказаних проблем — починай щось міняти. Також видання "Коментарі" розповість, як зберегти холоднокровність в стресовій ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!