Головна Новини Дозвілля секс Як все зробити правильно у ліжку: кілька порад для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Як все зробити правильно у ліжку: кілька порад для чоловіків

Кожен чоловік визнає, що задовольнити жінку в ліжку - це нелегка справа

23 вересня 2019, 13:09 comments18553
Поділіться публікацією:
Як все зробити правильно у ліжку: кілька порад для чоловіків

Для чоловіка дуже важливо добре показати себе в ліжку. Від цього залежить і його самооцінка, і взаємини з коханою. Тому мистецтво бути хорошим коханцем у чоловіків стоїть нарівні з такою давньою функцією, як годувальник.

Багато людей помиляються, вважаючи, що чим довше триває статевий акт, тим краще. При цьому пестощам відводиться незначне місце. Однак це в корені неправильно. Жінку спершу треба добре "розігріти" перед тим як перейти до основного дійства. За даними вчених, для жінок поцілунки і ніжності мають велике значення нарівні зі статевим актом. І вони отримують максимальне задоволення, якщо ці два аспекти були включені в інтим.

Не всім жінкам буде до вподоби затяжний секс-марафон. Більшості жінок з головою вистачить і п'яти хвилин, щоб досягти оргазму. Вчені встановили, що в середньому статевий акт триває дві хвилини і дві секунди.

Серед чоловіків поширена думка, що жінку треба вражати різноманітністю поз. Але є одна проблема — не всі дівчата погодяться розділити витончені техніки в стилі "Камасутри".

xgwe32GS17e6qlIYxtQ6fQSGY.jpg

Задовольнити жінку — це воістину титанічна праця і кожен чоловік погодиться з цим твердженням. Насамперед, слід встановити діалог зі своєю коханою. Поговоріть з нею, можете прошепотіти їй на вушко про своїх сексуальні фантазії. Дивлячись як вона буде реагувати, ви зможете досить точно і впевнено визначити в якому напрямку треба рухатися.

Скажіть рішуче "ні" своїм потаємним комплексам, якщо, звичайно, вони у вас є. Багато жінок зізнаються, для них не має принципового значення розміри чоловічого господарства в справі доведення до оргазму.

В наші дні сексуальна підкованість давно перестало бути проблемою і таємницею за сімома печатками. Література і передачі на відповідну тему допоможуть прояснити багато питань.

Але в будь-якому випадку в ліжку з коханою ви будете діяти за своїми встановленими правилам, приймати рішення виходячи з ситуації і переконань. Якщо вам вдасться знайти точки дотику між фізичними потребами коханої жінки і її свідомістю – тоді ви зможете стати справжнім героєм-коханцем.

Також видання "Коментарі" розповість як підсилити чоловічий оргазм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!