Головна Новини Дозвілля секс Тривале утримання від сексу: п'ять популярних міфів
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривале утримання від сексу: п'ять популярних міфів

Всупереч багатьом популярним міфам, статеве утримання не є відхиленням і не завдає шкоди

10 лютого 2020, 14:53 comments9462
Поділіться публікацією:
Тривале утримання від сексу: п'ять популярних міфів

У сучасному світі сексуальну стриманість все частіше засуджується чи висміюється. З нею пов'язують всілякі відхилення. До того ж, тим, хто утримується від сексу настійно рекомендують не валяти дурня і зробити це.

Тим не менш, сексуальне утримання само по собі не є чимось поганим або нездоровим. Більш того, в деяких випадках воно може принести користь. Сьогодні ми розвіємо кілька популярних міфів про стриманість.

Утримання зашкодить здоров'ю

Це не правда. Швидше навпаки — помірність допоможе вберегти здоров'я, оскільки захистить від зараження венеричними захворюваннями на зразок гонореї, сифілісу, трихомоніазу і так далі. Довга стриманість ніяк не зашкодить здоров'ю, тож боятися перерви не варто. Хіба що можете втратити свої вміння в ліжку.

Може початися спермотоксикоз

Ще один міф. Сперма складається з насінної рідини і сперматозоїдів, а ні те, ні інше не токсичне для людини. До речі кажучи, сперматозоїди взагалі періодично гинуть і утилізуються організмом як звичайні омертвілі клітини. Щоправда, можуть бути і застійні явища і дискомфорт внаслідок них, але токсикоз вам точно не загрожує.

Стриманість призводить до відхилень

Причини виникнення небажаних сексуальних потягів (парафілій) до цих пір не відомі. На сьогоднішній день жодна з офіційних теорій виникнення цих дивних "філій" не пов'язана з довготривалою статевою стриманістю.

Навколишні подумають щось не те

У 25 все ще не було сексу? Це не проблема. Зрештою, можливо хтось занадто сором'язливий або відмовляється від секс з релігійних міркувань. У цьому немає нічого дивного і не пояснюється якими-небудь відхиленнями.

Утримання зробить спортивні результати кращими

Жодних прямих доказів такого ефекту поки не надано. Швидше навпаки: цілком може навіть погіршити через дефіцит сну. Але не більше. Тим не менш, перед серйозними змаганнями дійсно краще як слід виспатися, а не займатися сексом.

Не впадайте в паніку, якщо ваше утримання триває довгий час. Ви не захворієте, не зійдете з глузду і не станете маньяком. І головне — не соромтеся, якщо в силу яких-небудь причин добровільно наклали на себе це зобов'язання. А видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш травмонебезпечних видів сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!