Головна Новини Дозвілля секс П'ять проблем, які можна вирішити з допомогою сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять проблем, які можна вирішити з допомогою сексу

Для вирішення деяких проблем достатньо буде просто зайнятися сексом

17 лютого 2020, 14:58 comments3833
Поділіться публікацією:
П'ять проблем, які можна вирішити з допомогою сексу

Проблеми подружнього або спільного життя необхідно вирішувати відповідально. Аналізувати, розмовляти, знаходити рішення. Це запорука хороших стосунків. Але є деякі проблеми, які можуть дуже легко і швидко вирішені старим і перевіреним способом — за допомогою сексу.

Сьогодні і поговоримо про ці проблеми.

Мало часу разом

Завантаженість на роботі, домашні клопоти, діти можуть не залишити часу для спілкування подружжя. У них мало часу на те, щоб залишитися удвох. Романтика також кудись зникає. Рішення тут одне: почніть виділяти час, який ви проведете разом, без зайвих очей. І не забувайте включати секс в ці зустрічі.

Сварка

Загалом, немає часу пояснювати: якщо ви посварилися і не хочете розмовляти один з одним, дозвольте поговорити вашим тілам. Вони вирішать питання. А вже потім і ви заговорите зовсім в іншому тоні — гормони така штука.

Неповноцінний сон

Недосип, звичайно, впливає на потенцію та лібідо. Тут два рішення — виспатися і потім зайнятися сексом або навпаки. Бонусом другого варіанту буде більш міцний сон від гормонів та оргазму.

Побутові проблеми

Проблеми в побуті виникають не на рівному місці, а за відсутності психоемоційної розрядки. Вирішується все просто: поговоріть про проблему, а після цього вирушайте в спальню — вирішувати її за допомогою сексу. Втім, кухня або ванна також підійдуть.

Мало сексу

Зменшення кількості сексуальних контактів у парі без вагомої причини — тривожний знак. Однак клин клином вибиває — відсутність сексу можна вирішити тільки за допомогою сексу. Просто варто поговорити і придумати, як урізноманітнити сексуальне життя.

Не забувайте, що даний список все ж не варто розширювати. Секс не може стати панацеєю від усіх можливих проблем. Тому завжди будьте готові підходити до вирішення негараздів відповідально і не покладайтеся на секс завжди. А тим часом, видання "Коментарі" розповість про деякі застарілі стереотипи про чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!