Головна Новини Дозвілля секс Непорушні правила ранкового сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Непорушні правила ранкового сексу

П'ять правил, яких потрібно дотримуватися, якщо хочете забезпечити собі гарний ранковий секс

18 лютого 2020, 13:54 comments8784
Поділіться публікацією:
Непорушні правила ранкового сексу

Займатися сексом в вечірній або нічний час — це одне. Але ранковий секс — це певною мірою окреме мистецтво, яке має свої негласні правила. Їм треба слідувати, якщо вже вирішили розважитися рано вранці. Тоді все пройде як треба.

Поговоримо про ці важливі правила.

Готується треба з вечора

Хоча планування і завдає шкоди спонтанності, але тут без нього не обійтися. З вечора поклади поруч жуйку або спрей для освіження дихання. Якщо збираєшся використовувати презерватив, то його теж слід покласти поруч. Це допоможе вранці не грюкати ящиками і не ритися в сумці у пошуках жуйки. І відсутність суєти перед ранковим інтимом буде кращим варіантом.

Встати слід раніше

Ініціативу в ранковому сексі все-таки краще проявити чоловікові — і приємніше, і зручніше. Дівчина у сні ще миліша, тому і не варто її будити раніше часу. Ще один плюс ранкового сексу — сонний організм не поспішає, тому і задоволення буде довшим. Постав будильник на вібрацію, відключи мелодію і поклади телефон під подушку. Краще заведи час на 40 хвилин раніше, щоб перед сексом самому встигнути прокинутися.

Розбудити її ніжно

Ідея спихнути даму з ліжка не підійде. Це тільки все зіпсує. Почни з легких погладжувань, заодно це стане прелюдією. Але не перестарайся: краще довше, але приємніше.

Не халтурити

Неквапливо, спокусливо і не надто активно — ось головні принципи ранкового сексу. Але і відверто нічого не робити — це теж не добре. Приділи 5-10 хвилин прелюдії, а далі — як вийде. Тільки не забудь, тобі ще на роботу.

Не перемудрувати

Вранці мало хто здатний на акробатичні трюки в ліжку, тож не вигадуй складних поз і місць. Всі вишукування і ускладнення краще виконувати за узгодженням і коли ви вже більш-менш прокинулися.

Тепер гарний ранковий секс вам забезпечений. А щоб ви все таки не перестаралися, видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш небезпечних поз для сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!