Головна Новини Дозвілля секс Секс без зайвого шуму: п'ять найбільш зручних поз
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс без зайвого шуму: п'ять найбільш зручних поз

Поговоримо про пози, які допоможуть зайнятися сексом не привертаючи до себе зайвої уваги

25 лютого 2020, 14:00 comments11970
Поділіться публікацією:
Секс без зайвого шуму: п'ять найбільш зручних поз

Є багато причин зайнятися тихим сексом: небажання розбудити дітей, страх привернути увагу друзів... Зайнятися сексом без зайвого шуму зовсім не складно. Потрібно тільки позі правильні знати.

Ось про ці цікаві пози ми тобі сьогодні і розповімо.

Місіонерська позиція
Звична, звичайна, але все одно приємна поза. Її можна задіяти і на ліжку, і на підлозі (якщо ліжко скрипить). Пікантності додасть і те, що ти можеш прикрити рукою рот партнерки, якщо вона не зможе обійтися без стогонів. Прикрити рот можна поцілунком.
69 на боці
Оральний секс цікавий і приємний обом, а також має різні варіації. Наприклад, можна зайнятися ним на боку. Вам обом буде простіше дихати, шия не напружується, а руки вільні. Рот же, переважно, зайнятий.
В душі
Безумовно, трохи дивно буде, якщо ви удвох вирушите в ванну. А якщо по одному, то вашого сексу можуть і не помітити. Більшість дверей у ванній кімнати закриваються на засув, а шум води цілком непогано заглушає звуки. Тільки будьте акуратні, можна послизнутися.
Догі-стайл з подушкою
Дівчину треба покласти на живіт, а опертися їй потрібно на коліна і лікті. Звичайно, жінці буде приємно: стимуляція клітора, глибоке проникнення і все таке. А ось за приховування стогонів відповість подушка, в яку уткнеться твоя подруга.
"Ложки"
Все, як завжди: ти ззаду, спереду вона, обидва на боці. Рухи направляй таким чином, щоб ви збіглися в амплітуді "коливань" тіл.

Ці пози точно допоможуть вам непаливно зайнятися сексом. Але це зовсім не означає, що не можна спробувати щось інше. Якщо у тебе і твоєї подруги добре з фантазією, то для беззвучного сексу підійде багато різних комбінацій. Видання "Коментарі" про всяк випадок розповість, які пози при занятті сексом можуть призвести до травми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!