Головна Новини Дозвілля секс Як умовити дівчину на секс: кілька вагомих аргументів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як умовити дівчину на секс: кілька вагомих аргументів

П'ять раціональних причин для дівчини не відмовляти, коли ти пропонуєш їй секс

27 лютого 2020, 15:55 comments29589
Поділіться публікацією:
Як умовити дівчину на секс: кілька вагомих аргументів

Не завжди ваш романтичний порив може бути підтриманий вашою подругою. Якщо зайнятися сексом дуже вже хочеться, але дівчина явно не налаштована, спробуйте вплинути на неї з допомогою незаперечних фактів про користь сексу. Можливо, логічні аргументи змусять її переглянути своє рішення.

Порада №1. Секс допоможе збільшити груди. Звичайно, не з другого до п'ятого розміру за один раз, але на впевнений третій можна розраховувати. Справа в тому, що під час сексу кров максимально проникає у всі капіляри, в результаті груди збільшується.

Порада №2. Секс допомагає схуднути. Ну або хоча б не набрати зайву вагу. Під час сексуального збудження пульс помітно прискорюється, що сприяє прискоренню процесу обміну речовин в організмі. Через це вже через 15 хвилин сексу можна спалити 100 калорій. В цілому, якщо займатися сексом три рази в тиждень, можна за місяць скинути два кілограми.

Порада №3. Секс уповільнює процес старіння. Звичайно, не варто говорити про її вік прямо в очі. Швидше за все, це не посприяє сексу, а може навіть спровокувати його відсутність на півроку. Можна почати здалеку, мовляв, прочитав в одній розумній книжці, що під час сексу у жінок виділяється колаген — білок, який відповідає за пружність шкіри і її молодість.

Порада №4. Заняття сексом допомагають зняти напругу, фізичну і емоційну. До речі, мастурбацією зняти напругу у жінок не виходить, на відміну від чоловіків.

Порада №5. Якщо твоя друга половинка бізнес-леді, спортсменка, менеджер або працівник біржі, то їй потрібно займатися сексом особливо часто. І не бійся сказати їй це в обличчя! Після сексу в людини підсвідомо підвищується самооцінка, вона стає більш наполегливою і цілеспрямованою. А все тому, що після сексу в крові підвищується рівень тестостерону.

Сподіваємося, цих залізних аргументів буде достатньо для твоєї подруги або дружини. У всякому разі, ці доводи виглядають набагато переконливіше ніж наїзди на кшталт "я чоловік, у мене потреби!". Також видання "Коментарі" розповість про деякі принципи ранкового сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!