Головна Новини Дозвілля секс Найпоширеніші секс-забобони XIX століття
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпоширеніші секс-забобони XIX століття

Сексуальні забобони XIX століття настільки сильно зміцнилися в людському суспільстві, що деякі з них дожили і до наших днів

28 лютого 2020, 15:37 comments5615
Поділіться публікацією:
Найпоширеніші секс-забобони XIX століття

Наші предки вірили у безліч прикмет. І звичайно така сторона нашого життя, як секс, не могла не обрости власними повір'ями і забобонами. Сьогодні ми вам розповімо про п'ять найбільш відомих повір'їв щодо сексу, які мали місце у XIX столітті.

Секс на сходах

Займатися сексом на сходах небажано, бо існувало повір'я: якщо завагітніти від такого статевого акту, то дитина народиться з викривленим хребтом.

Оргазм і характер дитини

Французький психолог Юджин Беклар писав і вірив у те, що дитина характером буде схожа на того з батьків, який отримав більш потужний оргазм.

Кукурудзяні пластівці

Люди XIX століття вірили в те, що прісні кукурудзяні пластівці знищують лібідо. Тому їх наважувалися тільки ті, кого не особливо цікавили сексуальні втіхи. Але це стосувалося тільки чоловіків. З невідомих причин це повір'я жінок не зачіпало.

Про пристрасний секс і дітей

У XIX столітті лякали розмовами про те, що якщо не будеш пристрасно займатися сексом, то в тебе народяться потворні діти. І навпаки: пристрасний секс обіцяв народження майбутніх переможців та переможниць конкурсів краси.

Немає сексу з чоловіком

Були навіть ті, хто вірив, що не варто займатися сексом з чоловіком. Мовляв, щоб шлюб не перетворювався на суцільну секс-оргію.

Ось такими дивними повір'ями відомі наші предки. Втім, реальність показує, що ми не далеко пішли від них і у нас є власні заморочки. В тому числі і ті, які стосуються сексу. Також видання "Коментарі" розповість, як умовити дівчину на секс з допомогою цілком раціональних аргументів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!