Головна Новини Дозвілля секс Найбільш небезпечні місця для сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш небезпечні місця для сексу

Локації, в яких займатися сексом дійсно небезпечно

5 березня 2020, 15:23 comments11244
Поділіться публікацією:
Найбільш небезпечні місця для сексу

Коли є бажання зайнятися сексом, закохана пара може придумати багато всіляких варіантів, де можна віддатися пристрасті. Тим не менше, такі дії не завжди приводять до добра. Поговоримо про ті місця, де ні в якому разі не можна займатися сексом.

Туалет

Тісні кабінки туалетів літака, клубу чи ресторану занадто брудні, щоб займатися в них сексом. Просто уяви, скільки людей між прибираннями санвузла його відвідують і напевно не всі вони миють руки. Як мінімум, кишкова паличка вам буде забезпечена у разі сексу в такому приміщенні.

Роздягальня

Місце переодягання до і після тренування, звичайно, спокушає. Ось тільки свідками сексуального акту стануть мільярди бактерій, для яких там ідеальні умови розмноження. Якщо там не рекомендують ходити босоніж, то про який секс може йти мова?

Кінотеатр

За статистикою, сидіння і підлокітники кінотеатрів чистять раз на півроку (в кращому випадку). Крім того, аналіз пилу з кінотеатру одного разу показав наявність стафілокока. Коротше, від сексу в кінотеатрі краще утримайтеся.

Парк

Мінімальний набір в парку — віруси, інфекції, сліди (і не тільки) фекалій, бите скло і навіть шприци. Правда в тому, що парк — найбільш небезпечне місце для сексу.

Пляж

Про небезпеки сексу у воді добре відомо, а якщо ти хотів би зайнятися сексом саме на пляжі — задумайся: в піску безліч шкідливих бактерій і вірусів. До того ж, забруднення навколишнього середовища і світового океану неминуче призводять до численних захворювань.

Відмовся від сексу в цих локаціях. Краще запроси дівчину додому або оплати спільну ніч в готелі. Також видання "Клмментарии" розповість, як займатися сексом без зайвого шуму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!