Головна Новини Дозвілля секс Сексологи розповіли, яким буде секс після 60-ти
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексологи розповіли, яким буде секс після 60-ти

Секс після 60-ти - це не міф. Що слід знати, щоб і в літньому віці не втратити смак до інтиму і отримувати від сексу задоволення.

10 березня 2020, 11:59 comments10370
Поділіться публікацією:
Сексологи розповіли, яким буде секс після 60-ти

Для деяких те, що секс після 60-ти можливий, вже і без того хороша новина. Однак, закоханим доведеться зіткнутися з певними труднощами. Сексологи розповіли, як ці труднощі подолати і отримувати від сексу максимальне задоволення.

У сучасному світі поняття "старості" вельми широке. Люди прагнуть якомога довше залишатися активними і жити повноцінним життям, в тому числі, і інтимним. Якщо ви з таких, то вам слід знати, яким буде секс 60+.

Всі зміни в сексуальному житті після 60-ти пов'язані, перш за все, з віковими змінами, які відбуваються в організмі. Хочемо ми того чи ні. І ось як це може вплинути на інтимне життя:

Більше змазки

Після менопаузи організм жінки виробляє набагато менше естрогену. Це, в свою чергу, призводить до сухості піхви і зниження її еластичності. Неприємні відчуття зберігаються, навіть, якщо жінка збуджена. На щастя, вирішити цю проблему в сучасному світі досить просто. Слід лише підібрати хороший лубрикант і прощай сухість і дискомфорт.

Оргазм

Після 60-ти оргазм, точно, нікуди не подінеться. Жінки, наприклад, зберігають можливість відчувати сильну насолоду до глибокої старості. Правда, досягти оргазму буде складніше — для цього буде потрібно більше часу, ніж в молодості. До речі, щоб збудитися і чоловікам і жінкам також знадобиться час.

Сексуальне різноманіття

Чим вільніше пара почувається в ліжку, тим більше шансів отримати від сексу задоволення. Традиційний вагінальний секс для літніх пар може бути не найкращим із варіантів. Майже половина чоловіків після 60-ти має проблеми з ерекцією. Чоловічий член більше не реагує на фантазії і відчуття від очікування наближається сексу. Кровотік в літньому віці вже не той, та й рівень тестостерону падає. Тому необхідно додатковий прямий вплив. А тут варіантів безліч. Почати можна з оральних пестощів, а потім дати волю фантазії і власним відчуттям.

Нові пози

У літньому віці доведеться змиритися, що з деякими улюбленими позами доведеться попрощатися. Свої корективи внесуть зменшення гнучкості, а ще біль в суглобах або спині, наприклад. Стояти на колінах буде вже не настільки цікаво, як в молодості. Швидше — важко, а можливо, і болісно. Однак, це дає зелене світло вашій фантазії. Експериментувати можна, але обережно.

Підводячи підсумки, слід сказати, що інтимне життя після 60-ти може бути ані трохи не гіршим, ніж в молодості. Просто його потрібно правильно скорегувати.

Раніше "Коментарі" розповідали про найбільш небезпечні місця для сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!