Головна Новини Дозвілля секс Стереотипи про секс, які поширює кінематограф. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Стереотипи про секс, які поширює кінематограф. Частина 1

В кіно у двох коханців під час сексу завжди все ідеально. Навіть презервативи завжди під рукою

12 березня 2020, 12:08 comments2671
Поділіться публікацією:
Стереотипи про секс, які поширює кінематограф. Частина 1

Кожен бачив сексуальні сцени в кіно. Погодьтеся, в більшості своїй вони неймовірно схожі. Ті ж пристрасні падіння на ліжко або повільне стягання одягу. Сьогодні ми поговоримо про головні кіношні стереотипи про секс, які не мають ніякого відношення до реальності.

Всі роздягаються красиво

Плаття легко зісковзує з її плечей, вона еротично розстібає гудзики на його сорочці. Все злагоджено, красиво, і він точно не затупить, розстібаючи її ліфчик. Таке відчуття, що перед цим коханці проходили регулярні тренування.

Прелюдія занадто коротке

Іноді створюється відчуття, що герої сексуальних сцен кінематографа роблять все за заздалегідь затвердженим планом. Наприклад, прелюдія триває близько хвилини. Це ж наскільки крутим треба бути, щоб і збудити (-ся) та налаштувати (-ся) за такий короткий час? Прелюдія також завжди стандартна: поцілунок в губи, поцілунок в шию, пару раз полапав за груди і все — "візьми мене повністю!"

Секс під музику

Природно, це щось до неподобства романтичне, іноді — щось гучне і ритмічне. А все тому, що актори або страшно стогнуть, подібно гамадрилам, або потрібно приховати незграбні звуки сексу. А ти думав все лише для того, щоб гарніше було?

Одночасний Оргазм завжди

Отже, на рахунок три! Раз, два, три — стоп, знято. Оргазм, важке дихання закоханих, вони в знемозі відкидаються на ліжку. Все це доведено до разючої синхронізації.

Немає реалістичності

Який оргазм від прелюдії — ви що! Секс-іграшки? Та ніколи! Легкий петінг замість сексу з проникненням? Ні в якому разі! У кіно повинна бути ясність: секс — значить все за канонами! І нічого тут фантазувати.

Про інші кіношні стереотипи про секс ви дізнаєтеся в наступній частині. А поки видання "Коментарі" розповість про найбільш небезпечні місця для сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!