Головна Новини Дозвілля секс Секс під час карантину: бути чи не бути
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс під час карантину: бути чи не бути

Якщо після введення карантину з'явилося багато вільного часу і зайвої енергії, не поспішайте витрачати їх на секс. Можливі наслідки.

12 березня 2020, 12:53 comments8831
Поділіться публікацією:
Секс під час карантину: бути чи не бути

Китайські вчені дослідили статеве життя пар, які перехворіли на коронавірус. Карантин, який ввели,зокрема, в Україні, мабуть, не найкращий час для сексу, вважають вони. Принаймні, якщо ви дбаєте про власне здоров'я і не хочете випадково разом із задоволенням отримати ще й інфекцію.

Відразу ж варто відзначити, статевим шляхом коронавірус Covid-19 не передається. З цієї точки зору секс під час карантину не є небезпечним. Молекулярні біологи в Китаї досліджували слизові оболонки на статевих органах понад трьох десятків жінок, які перехворіли на коронавірус. І слідів інфекції там не виявили, йдеться в статті, яку опублікувала наукова бібліотека medRxiv.

"У клітинах слизової статевих органів людини відсутні рецептори ACE2. Коронавірус використовує їх для того, щоб потрапити в організм нової жертви. Як показують наші спостереження, вірус від жінок їхнім статевим партнерам через статеві органи не передавався. В тому числі, і під час інкубаційного періоду", — кажуть біологи Уханьского університету.

Але тут же уточнюють, що можливість підхопити коронавірус під час статевого акту все ж є. Наприклад, під час обіймів і, тим паче, поцілунків. Основним шляхом передачі інфекції залишається повітряно-крапельний. А під час пристрасних печтощів близького контакту буде дуже складно уникнути. Разом з тим, вірус може бути небезпечним, навіть, під час інкубаційного періоду, коли видимих ​​симптомів хвороби у вашого партнера не буде.

Щоб зупинити поширення коронавірусу у Франції, наприклад, заборонили людям, вітаючись, традиційно цілуюватися, навіть, в щоку. Що вже говорити про так звані знамениті "французькі" поцілунки.

Разом з тим, ще жодна країна, яка ввела карантин, не заборонила своїм громадянам займатися сексом. Так що бути сексу під час карантину чи ні — рішення кожного.

Раніше "Коментарі" писали чому від коронавірусу не врятують часник, сеча і кокаїн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!