Головна Новини Дозвілля секс Як збільшити тривалість сексу: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як збільшити тривалість сексу: кілька корисних порад

Чоловікові доведеться набратися досвіду, перш ніж він навчиться віртуозно розпоряджатися часом в ліжку

25 березня 2020, 12:31 comments6379
Поділіться публікацією:
Як збільшити тривалість сексу: кілька корисних порад

Для хлопця вкрай важливо навчитися як можна довше доставляти дівчині задоволення в ліжку. Для цього необхідно працювати над собою і набиратися досвіду. Ми не сумніваємося, що в тебе немає з цим проблем, але все ж дозволимо дати тобі кілька важливих порад.

Тренування

Ми говоримо не тільки про фізичних навантаженнях в домашніх умовах, хоча це теж непогано. Часті інтимні заняття сприяють виробленню рефлексу, а чутливість статевого органу буде знижена. Це означає, що задоволення він отримає не так вже швидко.

Стеж за станом здоров'я

Що б там не говорили, нездатність до тривалого інтиму — перший дзвіночок порушень в організмі. Якщо це стало частим явищем, йди до лікаря. Секс - це все теж саме фізичне навантаження для організму. Якщо він її не витримує, значить не в порядку здоров'я. Все можна налагодити за допомогою нормалізації режиму сну і харчування. Тому варто спати не менше семи годин.

Сменяй пози

Тут на допомогу прийде логіка: кожна нова поза задіює нові ділянки "інструменту", тому спостерігається зниження чутливості, а збудження збережеться. Ну і різноманітність в сексі — це добре.

Контроль за диханням

Щоб секс тривав довше, необхідно правильно дихати. Як тільки ти починаєш відчувати, що фінал близький, знижуй темп і дихай рівно, на повні груди. Можеш задуматися про щось стороннє, але постарайся, щоб це була не робота, інакше загубиш ерекцію

Тепер ти точно будеш на висоті. Також видання "Коментарі" розповість, що повинен робити чоловік, щоб мати більше сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!