Головна Новини Дозвілля секс Як визначити сексуальну несумісність: кілька важливих ознак
commentss НОВИНИ Всі новини

Як визначити сексуальну несумісність: кілька важливих ознак

Якщо дівчина подає тобі хоча б один з цих сигналів - краще відступи

3 квітня 2020, 12:22 comments2143
Поділіться публікацією:
Як визначити сексуальну несумісність: кілька важливих ознак

Якщо ти познайомився з красивою дівчиною і в голові почали з'являтися перші думки сексуального характеру, ти повинен уважно придивитися до потенційної партнерки і зрозуміти, чи налаштована вона так само. Зрозуміло, на лобі в неї не написано, чи вона хоче сексу з тобою. Але ми можемо розповісти тобі про деякі важливі ознаки, завдяки яким ти зрозумієш, чи варта гра свічок.

Невербальні сигнали

Якщо дівчина всім своїм виглядом демонструє тобі, що їй не приємні твої дотики і намагається розірвати дистанцію — не ігноруй ці посили. Може вона просто не хоче сексу саме зараз, а може ти їй не цікавий. Будь готовий до обох варіантів.

"Ні" означає ні

Не виявляй наполегливість, якщо тобі відмовили. Відмовила — значить відмовила, розмову закінчено. Можна спробувати в інший раз, але якщо відмовить і тоді — значить шукай для сексуальних утіх когось іншого.

Неадекватна реакція на розмову про секс

Збентеження, сором або боязкість — це цілком нормально. Але якщо присутні злість і роздратування — краще і не намагайся.

Оціночні глузливі коментарі

Якщо тебе порівнюють з колишнім або дорікають в чому-небудь — навіть не намагайся реабілітуватися. За цими словами — лише бажання зробити боляче і нав'язати власну думку.

Якщо бачиш хоч одну із цих ознак — краще відступи. Не потрібно ризикувати. Також видання "Коментарі" розповість, як запропонувати дівчині секс за графіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!