Головна Новини Дозвілля секс Чи впливає секс на спортивні результати
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи впливає секс на спортивні результати

Багатьом відомі спортсмени практикували відмову від сексу перед змаганнями, але чи варто було воно того

13 квітня 2020, 13:20 comments2569
Поділіться публікацією:
Чи впливає секс на спортивні результати

Існує думка, що відмова від сексу призводить до покращення спортивних результатів. Відомо, що відмову від сексу перед важливими поєдинками практикували такі легендарні боксери як Мохаммед Алі і Майк Тайсон. Але останні дослідження показали, що відмова від сексу ніяк не впливає на спортивні показники, а вже тим більше, не покращує їх.

Вчені з Університету Джорджії, США, провели наступний експеримент. Вони зібрали групу з восьми осіб (сім чоловіків і одна жінка). Вони повинні були провести тренування з підйомом частоти серцебиття до 170 ударів на хвилину (виконувалася максимальна кількість віджимань, вистрибувань, тест на силу хвату і швидкість реакції).

Перевірка фізичного стану піддослідних проводилася через сім з гаком годин після занять сексом, який привів до оргазму, а також на наступний день після ночі без сексу і на наступний день після вечора йоги. Експерти не помітили особливих змін після занять сексом за винятком зниження кров'яного тиску.

Тому якщо вирішили зайнятися сексом перед змаганнями — можете сміло це робити. Але не забувайте, що перед важливими змаганнями вкрай необхідно добре виспатися. Тому не перестарайтеся. Також видання "Коментарі" розповість, чому ранковий секс корисний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!