Головна Новини Дозвілля секс Цікаві особливості сексу перед дзеркалом
commentss НОВИНИ Всі новини

Цікаві особливості сексу перед дзеркалом

Секс перед дзеркалом містить кілька цікавих нюансів, які інтригують

14 квітня 2020, 15:10 comments4557
Поділіться публікацією:
Цікаві особливості сексу перед дзеркалом

Іноді до сексу можна додати яку-небудь цікаву родзинку. Йдеться не про рольові ігри або щось жостке, а про більш безневинні витівки, на зразок сексу вранці або у нестандартоном місці. Розвиваючи цю тему, ми розповімо вам про цікаві особливості сексу перед дзеркалом.

Погляд з боку

Якщо ви завжди відчували бажання підглянути за сексом, зробіть це у власній спальні — відображення може створити незвичний ефект відстороненості. Це немов домашнє відео з собою в головній ролі, але тут ніхто нічим не ризикує — розіслати такий ролик не вийде.

Фізична і візуальне задоволення

Ніжні дотики і стимуляція інтимних зон в комбінації з зоровим контактом може доставити не менше задоволення. Всі ці рухи тіл, пікантні ракурси — все це додасть збудження.

Шанс стати ще ближче

Ви можете спостерігати тіла один одного, задоволення на обличчях і ті частини тіла, що зазвичай знаходяться в тіні. Крім того, це непоганий спосіб пізнати своє тіло краще і побороти комплекси.

Ефект сексу в публічному місці, але в безпечній обстановці

Шокувати громадськість необов'язково — жадібні погляди один одного у відображенні замінять вам обстановку публічного місця.

Враховуючи ці фактори, секс перед дзеркалом справді виглядає чимось вельми інтригуючим. Можливо, хтось наважиться спробувати. Також видання "Коментарі" розповість, чи впливає секс на спортивні результати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!