Головна Новини Дозвілля секс Сувора заборона: в яких випадках не варто займатися сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

Сувора заборона: в яких випадках не варто займатися сексом

Секс – важлива складова повноцінного життя людини

24 квітня 2020, 12:35 comments2428
Поділіться публікацією:
Сувора заборона: в яких випадках не варто займатися сексом

Для фізичного і емоційного здоров'я необхідний якісний і регулярний секс. Але є випадки, коли інтимна близькість може нашкодити здоров'ю. В яких ситуаціях краще набратися терпіння і відмовитися від сексу?

- Якщо вам необхідно здати гінекологічні мазки, проби або інші аналізи, утримайтеся від сексу як мінімум за 2 доби до візиту до лікаря. В іншому випадку забір біоматеріалу буде некоректним, а отримання результатів – недостовірним, так як наявність сперми може змінити кислотність середовища і мікрофлору піхви.

- Після оперативних втручань, проведених акушером гінекологом, утриматися від сексу доведеться не менше 2-3 тижнів. У такому разі інтимна близькість загрожує кровотечами і може призвести до інфікування і запальних процесів.

- Після пологів жінці також доведеться близько місяця утриматися від статевих контактів з тих же причин. Перш ніж відновити інтимне життя, щоб не нашкодити здоров'ю, проконсультуйтеся з гінекологом.

- Доведеться утриматися від сексу до повного одужання, якщо ви проходите курс лікування від інфекцій, які передаються статевим шляхом. В такому випадку, перш ніж відновити статеве життя, щоб уникнути повторного зараження, партнерам доведеться здати ряд контрольних аналізів.

- Варто утриматися від інтимної близькості, якщо у вас або у вашого партнера спостерігаються незрозумілі виділення, свербіж, висипання, виразки та інші пошкодження статевих органів. В такому випадку розумніше буде звернутися до лікаря і здати аналізи на наявність захворювань, що передаються статевим шляхом. Так як навіть використання презерватива не дає вам 100% захист і ризик зараження партнера вкрай високий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як відсутність сексу впливає на організм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!