Головна Новини Дозвілля секс Як розбудити свою сексуальну енергію: три важливих секрети
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розбудити свою сексуальну енергію: три важливих секрети

Дізнайтеся, що впливає на сексуальну енергію

27 квітня 2020, 17:30 comments5137
Поділіться публікацією:
Як розбудити свою сексуальну енергію: три важливих секрети

Є ряд причин, за яких сексуальна енергія людини блокується і стає складно підтримувати інтимне життя з партнером. Такі блоки заважають повністю розслабитися і отримати задоволення від сексу. Але як розкрити в собі сексуальність і позбутися від цієї проблеми?

Робота з тілом

Життєва енергія — це відчуття наповненості і сили, людина може сам вирішувати, в яку з областей її направляти і статева сфера не виняток. Китайці вважають, що зосередження життєвої енергії знаходиться внизу живота, трохи нижче пупка, тому рекомендують приділяти цьому місцю особливу увагу. Активувати дану зону допоможе йога, медитація, танці, в тому числі і східні, різні масажі. Це допоможе вам розслабитися, краще відчути своє тіло, знайти внутрішній спокій і гармонію, відчуття наповненості.

Прийняття себе

Сексапільність — це магнетична привабливість, якою володіють певні люди і не завжди справа у зовнішності. Найімовірніше ви стикалися з тим, що гарна довгонога брюнетка не може знайти собі пару, а у сірої мишки натовпи шанувальників? Звичайно, не будемо лукавити, людина завжди спочатку оцінює по зовнішності, але справа не стільки в природних даних, скільки в умінні підкреслити свою жіночність. Але крім зовнішніх якостей, кожна людина підсвідомо виділяє свої вимоги до сексуальності партнера.

Сила конституції

Це тип сексуального потенціалу, який закладається на генетичному рівні і встановлюється під дією сексуального виховання. Всього виділяють три види: сильну, середню та слабку статеву конституцію. При сильній близькості хочеться щодня, при середній — 2-3 рази на тиждень, а при слабкій — достатньо 1 разу на тиждень і рідше. З однієї стадії в іншу перейти неможливо.

Єдине і дуже важливе, що можна зробити для гармонійного інтимного життя, це знайти партнера з схожою статевою конституцією і темпераментом, інакше конфліктів не уникнути і міцну сім'ю, на жаль, не побудувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як відсутність сексу впливає на організм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!