Головна Новини Дозвілля секс П'ять невід'ємних компонентів хорошого сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять невід'ємних компонентів хорошого сексу

Кілька правил, які зроблять секс незабутнім

4 травня 2020, 14:56 comments3551
Поділіться публікацією:
П'ять невід'ємних компонентів хорошого сексу

Щоб секс запам'ятався обом партнерам як щось приємне і незабутнє, необхідно підходити до цього достатньо відповідально. Неодмінно вивідати, чого чекає твоя кохана, не забувати і про своїх власні побажання. Безумовно, щоб секс був гарним, потрібно враховувати безліч факторів. Ми ж розповімо тобі про п'ять головних компонентів хорошого сексу.
Романтика
Палаючі свічки, розслаблююча музика, напівтемрява, квіти і шампанське (опціонально). Так, це звучить і виглядає банально. Так, компліменти все ще потрібні. Це розкріпачує і змушує відтанути найхолоднішу Снігуроньку.
Прелюдії
Попередні ласки приємні і щирі, на думку дам — це прояв чоловічої любові. До того ж, прелюдія підготує її до подальшого процесу насолоди.
Голос
Секс в тиші — якось дивно, не знаходиш? До того ж, ну який секс без горезвісних ахів та охів — тільки в якості екзотики, напевно. Якщо ж подавати голос не для тебе — просто шепочи їй щось збуджує.
Фантазії
Звичайно, не йдеться про те, щоб створювати неймовірні карнавальні костюми або кохатися в складних позах Камасутри. Але ось про побажання варто запитати. Можливо, вони виявляться не такі вже і важкі до виконання.
Легка агресивність
Жінки — натури суперечливі, бо в житті вони, природно, не терплять насильства з боку чоловіків, зате в сексі — жадають пробудження в чоловікові тваринних інстинктів.
Внеси в заняття сексом ці п'ять компонентів, і ми гарантуємо, що задоволення отримаєш і ти, і твоя обраниця. Також видання "Коментарі" розповість, як розбудити свою сексуальну енергію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!