Головна Новини Дозвілля секс 10 речей в будинку, які вбивають сексуальне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

10 речей в будинку, які вбивають сексуальне життя

Спробуйте виправити ці речі і відчуєте різницю

5 травня 2020, 17:10 comments2704
Поділіться публікацією:
10 речей в будинку, які вбивають сексуальне життя

Багато хто не замислюються над тим, як звичайний безлад або мотлох в будинку, може негативно відбитися на інтимному житті. Так, деякі речі дійсно знижують лібідо. Але як повернути пристрасть в спальню?

Бардак

Неоплачені рахунки, зім'яті і брудні речі, непрочитані журнали і книги. Бачачи їх, ви згадуєте про масу незакінчених справ. А коли все буде на своїх місцях, ви зможете розслабитися і не відволікатися на зайві деталі. Частіше робіть прибирання в будинку і ховайте подалі ті речі, які викликають у вас негативні емоції.

Сімейні фотографії

Не варто в спальній кімнаті розвішувати фотографії зі своїми родичами. Сімейні знімки можна розмістити в іншому, більш відповідному для цього місці. Справа в тому, що такі речі відволікають і викликають дискомфорт, особливо під час занять любов'ю.

Гаджети

При сучасному способі життя дуже складно відмовитися від гаджетів, адже вони оточують нас всюди. Але в спальні не повинно бути телевізора, ноутбука та інших технологічних новинок, тому що в цій кімнаті потрібно відпочивати, а не працювати. У противному випадку, вашае сексуальне життя зміниться в гіршу сторону.

Подарунки від колишніх

Приберіть подалі всі речі, які отримали в подарунок від колишнього коханого. Мало того, що нинішньому партнерові неприємно їх бачити, так вони ще викликають непотрібні спогади. Якщо не хочете їх викидати, тоді сховайте в коробку.

Бруд у ванній

Багато людей віддають перевагу сексу у душі, але якщо у ванній кімнаті не підтримувати чистоту, то всяке бажання заходити туди відразу відпадає, не те, щоб піддаватися в цьому місці насолоді. Якщо хочете урізноманітнити інтимне життя, тоді створіть відповідну атмосферу.

Маленький ліжко

Правильно підібраний розмір ліжка — запорука щасливого життя. Якщо сімейне ложе дуже маленьке, то ви будете постійно сваритися і ділити один з одним територію. Але величезне ліжко — теж не кращий варіант. Швидше за все, кожен буде спати на своїй половині, а значить, ваші тіла будуть стикатися вкрай рідко. Грамотно потрібно підходити і до дизайну спального місця.

Секс-іграшки

Деякі пари обирають секс-іграшки, але бажання ними скористатися пропадає, як тільки ви починаєте бігати по кімнаті і активно їх шукати. І метушливі пошуки можуть закінчитися розчаруванням. Якщо ви з партнером любителі таких предметів, тоді зберігайте їх недалеко від ліжка.

Занадто яскраве освітлення

Більшість людей вважають за краще робити це в темряві, але раптом вам захотілося експериментів? У такому разі лампочка в 100 Ватт стане серйозною перешкодою. Освітлення під час сексуальних ігор має бути спокійним і м'яким.

Речі під ліжком

Згідно з правилами фен-шуй, ніщо так не деморалізує партнерів, як речі, які лежать під шлюбним ложем. Коробки з взуттям і валізи зі старим одягом, ящики з інструментами та іншими непотрібними речами — все це сприймається підсвідомістю як емоційні цвяхи.

Негарна спальня

Чи замислювалися ви, чому в готелі під час відпочинку ваш секс якісно відрізняється від того, що ви маєте у звичному домашньому ліжку? Все свіженьке, чистеньке, і, головне, навколо практично немає речей, які можуть відволікати вас від головного. Варто задуматися і змінити свою спальну кімнату.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому у жінок знижується сексуальне бажання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!