Головна Новини Дозвілля секс Чому від сексу у воді варто утриматися
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому від сексу у воді варто утриматися

Секс у воді не повинен бути в числі ваших романтичних ідей

7 травня 2020, 17:03 comments4201
Поділіться публікацією:
Чому від сексу у воді варто утриматися

Закохані пари постійно намагаються внести щось нове в своє сексуальне життя. Вибирають різні місця, одягають різноманітний еротичний одяг і так далі. А є й такі, які не проти спробувати секс у воді. Сьогодні ми розповімо тобі, чому саме від такого різноманіття варто утриматися.

Будь-яка водойма, будь то басейн, озеро або море, кишать різними мікроорганізмами. Звичайно, і при звичайному купанні є ризик заробити інфекцію або заразитися чимось, але під час сексу цей ризик зростає в рази. Для дівчат це ризиковано мінімум циститом, а то і різними запаленнями.

Вода змиває і природне мастило, а секс "насухо" — якось не дуже приємно. До того ж, травматично — на слизовій оболонці утворюються мікротріщини, відмінне місце проживання для мікробів.

Крім того, інтимна близькість у воді не оберігає від вагітності, а також від інфекцій, що передаються статевим шляхом, тому про захист забувати не варто (особливо, якщо роман — курортний). З презервативами теж не все гладко — він може легко зісковзнути, а багато засобів для засмаги та дезінфікуючі засоби руйнують матеріал презерватива, що теж не дуже добре позначається на захисті.

Хоча з іншого боку, секс у воді — відмінний спосіб урізноманітнити інтимне життя, а також освіжити почуття.

Як бачите, аргументів утриматися від ідеї сексу у воді більше. І вони значно вагоміші тієї єдиної причини, що говорить на його користь. Також видання "Коментарі" розповість чому проблеми зі сном можуть позначитися на сексі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!