Головна Новини Дозвілля секс Топ-5 занять, які здатні замінити секс
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 занять, які здатні замінити секс

Ці заняття допоможуть тобі відволіктися, якщо ти вирішив утримуватися від сексу

8 травня 2020, 13:24 comments5382
Поділіться публікацією:
Топ-5 занять, які здатні замінити секс

Не будемо заглиблюватися в причини виникнення такої ситуації, але просто уявімо, що в силу якихось обставин ти вирішив утриматися або взагалі відмовитися від сексу. Це досить сміливе рішення. Як мінімум на перших порах буде вкрай нелегко. Тим не менш, якщо вже ти налаштований рішуче, ми допоможемо тобі пережити важкі часи.

Сьогодні ми розповімо тобі, чим можна зайняти той час, який вивільнився після усунення сексу з твого життя.

Бібліотека

На щастя, сьогодні, щоб прочитати кілька раритетних фоліантів, зовсім не потрібно йти в бібліотеку – в інтернеті повно книжкових порталів. Крім того, бібліотеки славляться не тільки книгами – "інтелігентні" хлопчики і дівчатка завжди знаходили собі пару саме там. Словом, читай дома – воно якось спокійніше.

Спортивна секція або бойові єдиноборства

Отримувати стусани і шишки на татамі – гарне відволікання від думок про секс. До того ж, є ймовірність того, що ти окріпнеш, змужнієш, словом – перетворишся на справжнього чоловіка. Тільки без карколомної красуні поруч.

Робота

"Прописатися" за місцем роботи завжди добре як мінімум, для роботодавця. Твій шеф неодмінно оцінить той факт, що весь вільний час ти віддаєш його улюбленій справі. Головне – уникай спілкування з дівчатами, які на цій самій роботі немає-немає та й зустрінуться.

Кінотеатр

Стати завзятим кіноманом – один з ймовірних відходів від сексуальних забав. У той же час, хто, по-твоєму, сидить на сусідніх кріслах? Звичайно ж, вони – дівчата, що прийшли сюди не тільки заради любові до мистецтва. Краще купи собі плазмову панель у 50 дюймів і насолоджуйся кіношедеврами на самоті.

Релігія

Хорошим варіантом "відходу в монастир" стане справжня чернеча обитель. Або ж просто глибоке звернення в якусь релігію, яка суворо забороняє адюльтери. Тут тобі пощастило – їх навалом.

Обирай заняття по душі і не здавайся. Щоб ти не задумав, впевнені, ти впораєшся. Також видання "Коментарі" розповість, як проблеми зі сном можуть позначитися на сексі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!