Ти і уявити не міг: п'ять неймовірних фактів про секс

П'ять цікавих фактів про секс, які ти зможеш використовувати собі на користь

Широкій публіці відомо про головні властивості сексу. Наприклад, що він може замінити спортзал, поліпшить роботу серця і так далі. Але це далеко не єдині цікаві факти про секс, які слід знати хоча б для загального розвитку. Сьогодні ми трохи розширимо твій кругозір і розповімо про п'ять з них.

Схуднення знижує потяг

Дієта призводить не тільки до зниження ваги, але і до зниження лібідо. Організм переходить до економії ресурсів і відчуває стрес, через що потяг знижується.

Він не завжди такий маленький

Чоловіче достоїнство має властивість зменшуватися в розмірах, якщо є брак статевих відносин. Це відбувається через зниження рівня тестостерону. Але не все так погано – регулярний секс здатний повернути колишню славу і розмір.

Шкарпетки сексу не перешкода

Мало того, що шкарпетки допоможуть тобі зберегти ноги в теплі, вони ще і підвищують шанси на досягнення оргазму у обох. А бонусом служить профілактика застуди та зниження ймовірності судорог у ногах.

Небезпечні зв'язки

І справа не у інфекціях. Пристрасний секс може привести до різних травм, від дрібних до серйозних. Найчастіше це травми шкіри, синці, мимовільні пошкодження статевих органів. Але хіба якийсь синяк здатний переважити всю ту користь і приємність від занять сексом?

Секс замість ботокса

Люди, що займаються сексом не рідше чотирьох разів на тиждень зовні можуть виглядати на 12 років молодше. Вся справа в естрогені: він робить шкіру м'якою і сприяє її еластичності.

Ця інформація не тільки дозволить тобі знати більше про секс, але і звернути ці знання собі на користь. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять занять, які здатні замінити секс.