Головна Новини Дозвілля секс Ти і уявити не міг: п'ять неймовірних фактів про секс
commentss НОВИНИ Всі новини

Ти і уявити не міг: п'ять неймовірних фактів про секс

П'ять цікавих фактів про секс, які ти зможеш використовувати собі на користь

12 травня 2020, 11:51 comments9520
Поділіться публікацією:
Ти і уявити не міг: п'ять неймовірних фактів про секс

Широкій публіці відомо про головні властивості сексу. Наприклад, що він може замінити спортзал, поліпшить роботу серця і так далі. Але це далеко не єдині цікаві факти про секс, які слід знати хоча б для загального розвитку. Сьогодні ми трохи розширимо твій кругозір і розповімо про п'ять з них.

Схуднення знижує потяг

Дієта призводить не тільки до зниження ваги, але і до зниження лібідо. Організм переходить до економії ресурсів і відчуває стрес, через що потяг знижується.

Він не завжди такий маленький

Чоловіче достоїнство має властивість зменшуватися в розмірах, якщо є брак статевих відносин. Це відбувається через зниження рівня тестостерону. Але не все так погано – регулярний секс здатний повернути колишню славу і розмір.

Шкарпетки сексу не перешкода

Мало того, що шкарпетки допоможуть тобі зберегти ноги в теплі, вони ще і підвищують шанси на досягнення оргазму у обох. А бонусом служить профілактика застуди та зниження ймовірності судорог у ногах.

Небезпечні зв'язки

І справа не у інфекціях. Пристрасний секс може привести до різних травм, від дрібних до серйозних. Найчастіше це травми шкіри, синці, мимовільні пошкодження статевих органів. Але хіба якийсь синяк здатний переважити всю ту користь і приємність від занять сексом?

Секс замість ботокса

Люди, що займаються сексом не рідше чотирьох разів на тиждень зовні можуть виглядати на 12 років молодше. Вся справа в естрогені: він робить шкіру м'якою і сприяє її еластичності.

Ця інформація не тільки дозволить тобі знати більше про секс, але і звернути ці знання собі на користь. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять занять, які здатні замінити секс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!