Головна Новини Дозвілля секс П'ять негласних правил сексу на одну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять негласних правил сексу на одну ніч

Ці негласні принципи допоможуть отримати хороший секс на одну ніч і при цьому нікого не образити

13 травня 2020, 13:26 comments5163
Поділіться публікацією:
П'ять негласних правил сексу на одну ніч

Вирушаючи на вечірку або в бар, ніколи не знаєш, чи повернешся ти додому один чи в супроводі прекрасної незнайомки, яка, так само як і ти, палає від передчуття бурхливої і безсонної ночі. Все це звичайно добре, але як і будь-який інший, секс на одну ніч має низку ключових правил, яких слід дотримуватися, щоб все пройшло як треба. Сьогодні ми розповімо тобі про деякі з цих правил.

Підготовка не завадить

Вирушаючи на вечірку, не забудь навести вдома порядок — раптом повернешся не один? Поклади пару свіжих рушників у ванній, постели чисту білизну і додай подушок. Ну і зроби кілька схованок під матрацом і в тумбочці — презервативи знадобляться в будь-якому випадку.

Обговори плани

Секс з незнайомими дівчатами повинен бути за їх згодою та з оприлюдненням твоїх планів щодо неї в подальшому. Попередь даму заздалегідь (або після інтиму), що ніч не гарантує відносин на роки, і весілля їй планувати нема чого. Принаймні, з твого боку це буде чесно.

Задавай питання після

Як би тобі не хотілося дізнатися ближче її прямо зараз, притримай це до моменту, коли ви вирішите переспати ще раз. Після сексу як раз і зрозумієте, чи варто повторити і продовжити знайомство, так і заодно з'ясувати, скільки у неї вдома фікусів і чому їй подобається спонтанний секс.

Не сближуйся

Ідеальний випадковий секс повинен закінчитися так само швидко, як ви домовлялися — відразу після фіналу. Уникай милих розмов, обіймів і спільних сніданків — сам не помітиш, як будеш відправляти теплі повідомлення з побажаннями гарного дня і доброго ранку. Прихильність формується досить швидко, так що якщо ти проти подальшого спільного проведення часу — біжи відразу.

Не ускладнюй спілкування

Невимушено і несерйозно — головні заповіді і принади випадкового сексу. Дамі абсолютно не потрібно знати про твоє важке дитинство і дерев'яні іграшки. Краще візьми по хорошому коктейлю і поговори з нею про популярні серіали або домашніх вихованців (останнє, до речі — непоганий привід запросити дівчину познайомитися з твоїм котом).

Якщо будеш дотримуватися цих правил, то хороший секс на одну ніч тобі гарантировано. При цьому ризик заподіяти комусь біль або постраждати самому — мінімальний. Також видання "Коментарі" розповість п'ять неймовірних фактів про секс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!