Головна Новини Дозвілля секс П'ять цікавих ідей для літнього сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять цікавих ідей для літнього сексу

Цікаві ідеї, які зроблять ваше літо ще більш спекотним

15 травня 2020, 14:52 comments5271
Поділіться публікацією:
П'ять цікавих ідей для літнього сексу

Літо вже зовсім близько. Якщо карантин не затягнеться на занадто довгий час, то з'їздити на природу, позасмагати, сходити в похід і поїсти шашликів ми ще встигнемо. А також літо — це зайвий привід внести родзинку в сексуальні стосунки. Літо відкриває перед нами безліч нових цікавих можливостей віддатися пристрасті.

Щоб ти не проґавив ці можливості, ми розповімо тобі про п'ять оригінальних ідей для літнього сексу.

Подорож — джерело нових вражень

Якщо ти збираєшся у відпустку цього літа, то підійди до питання сексу креативно. Спробуйте зайнятися коханням на балконі готелю, на орендованій шлюпці посеред озера або просто у воді у світлі місяця.

Фруктова насолода

Літо — пора дозрівання безлічі різних фруктів і ягід. Ідеальний час спробувати солодкий секс і пустити в ужиток полуницю і іже з нею. Можна також без особливого остраху захворіти спробувати під час сексу ласки крижаними кубиками, як у фільмі "Гарячі голови".

Колесо огляду

Екстремальне місце для сексу. Вийде максимально романтично, але потрібно бути дуже обережним. І, звичайно, краще займатися сексом не вдень, коли навколо бігають діти.

Вдома у друзів

Цілком ймовірно, що твої друзі попросять тебе доглянути за їх квартирою, погодувати кота, рибок або полити квіти, поки вони будуть у відпустці. Скористайтеся чудовою можливістю змінити обстановку — хоча це буде і квартира, але враження будуть зовсім іншими.

У наметі

Влітку тільки ліниві не ходять в походи з наметами. Чим не нове місце для заняття сексом? Свіже повітря, звуки нічного лісу, ні душі навколо. Тільки обов'язково запасіться засобами від комарів.

Впевнені, що ці рекомендації зроблять твоє літо ще більш захоплюючим. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять негласних правил сексу на одну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!