Головна Новини Дозвілля секс Сексуальне життя: про що дівчина неодмінно розповість подругам
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальне життя: про що дівчина неодмінно розповість подругам

Будь готовий до того, що деякі пікантні подробиці стануть надбанням громадськості

21 травня 2020, 15:44 comments3694
Поділіться публікацією:
Сексуальне життя: про що дівчина неодмінно розповість подругам

Звичайно, ти навряд чи будеш в захваті, якщо сексуальна сторона твого життя стане надбанням громадськості. Але тобі доведеться змиритися з тим, що деякі подробиці про нього будуть знати подруги твоєї дівчини. З цим немає сенсу боротися, це неминуче. Тому розслабся. А ми, зі свого боку, розповімо тобі, що в першу чергу дізнаються про тебе її подруги.

Як вона почуває себе поряд з тобою

З цією категорією доволі складно — тут вступає в справу суб'єктивізм. Здавалося б, ти і круту прелюдію на її тілі "граєш", і навіть шкарпетки перед сексом знімаєш, а вона все одно може сказати приятелькам, що не відчуває близькості. Ну або навпаки, їй дуже добре — все залежить від безлічі факторів, врахувати які в повному обсязі нереально.

Наскільки ти хороший

У кожної дівчини є свій непорушний еталон гарного сексу, порівняно з яким всі інші партнери — ніщо. І коли вона розповідає подругам про новоприбулого, перше питання — "як він в порівнянні з ...?" (вставити ім'я еталону). І якщо панночка раптом скаже, що ти ще й краще — твоїми "чарами" вона убита наповал.

Тривалість сексу

Якщо в цукерково-букетном періоді ступінь твоєї крутості як партнера визначається кількістю троянд / коробок цукерок / поїздок / побачень, то перейшовши на рівень інтимних відносин, пані вимірюють все в кількості хвилин / годин, які ти приділяєш сексу. Заснув одразу після оргазму — ворог навіки і егоїст. А подруги в цьому знайдуть ще й привід для співчуття і розради — як їй, сердешній, не пощастило!

Розпорядок сексуального життя

Про частоту й порядку проведення сексуальних ігор їм потрібно поговорити неодмінно — виключно в дослідницьких цілях і для порівняння. Ну, дійсно, раптом це ненормально — займатися оральним сексом по вівторках, а тантричним сексом — тільки коли Місяць убуває?

Тепер ти знаєш, на що звернути увагу, щоб бути на висоті під час її спілкування з подругами. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять цікавих ідей для літнього сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!