Головна Новини Дозвілля секс 8 ерогенних зон на тілі чоловіка, про які часто забувають жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

8 ерогенних зон на тілі чоловіка, про які часто забувають жінки

Один лише жіночий поцілунок в області цих ерогенних зон здатний розбудити в чоловікові бажання близькості

29 травня 2020, 14:46 comments3347
Поділіться публікацією:
8 ерогенних зон на тілі чоловіка, про які часто забувають жінки

Задоволення від сексу багато в чому залежить не тільки від самого процесу інтимної близькості, але і від попередніх пестощів. На тілі чоловіка приховано безліч ерогенних зон, дотики до яких здатні розбудити в ньому бажання близькості. Іноді жінки про них забувають. І абсолютно марно. Наступні поради знадобляться жінкам, які хочуть стати для свого чоловіка максимально бажаними.

Пальці на ногах

Швидше за все, чоловік буде вкрай здивований, коли ви почнете пестити язиком пальці на його ногах. По-перше, для нього це стане несподіванкою. По-друге, дуже приємною несподіванкою. Потім поступово ви можете підніматися вгору, поки не досягнете бажаного результату.

Волосся

Чоловікам подобається, коли жінка грає його волоссям і запускає в нього пальці. На шкірі на голові досить багато нервових закінчень. Потрібні імпульси дуже швидко передадуться, куди потрібно.

Стегна

Особливу увагу слід приділити внутрішній поверхні стегна. Навіть звичайні дотики в цій зоні обіцяють чоловікові масу задоволення. А якщо зробити легкий масаж з допомогою губ і язика, то інтимної близькості точно буде не уникнути.

Простата

Багато жінок марно забувають про цей чоловічий орган. Якщо простимулювати його через анальний отвір, чоловік залишиться дуже задоволений. Але не забудьте взяти побільше змазки.

Нижня губа

Поцілунки сексуальні самі по собі. Спробуй їх трохи урізноманітнити і візьми собі за звичку іноді покусувати нижню губу партнера. Головне, не перестаратися.

Шия

Адамове яблуко завжди було надйпотужною ерогенною зоною. Головне, правильно її стимулювати. Можна спробувати масажувати цю зону за допомогою кругових рухів язика.

Вуха

Про цю ерогенну зону чоловіків знають, мабуть, всі. Якщо ніжно цілувати і покусувати вуха, реакція себе чекати не змусить.

Соски

Так-так. Особливою чутливістю наділені не тільки жіночі соски. Чоловічі іноді можуть бути набагато чутливіші. Дай волю фантазії і продовження гарантовано.

Також дізнайтеся, яку музику краще за все вибирати для занять сексом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!