Головна Новини Дозвілля стиль і краса Вибираємо стильний чоловічий браслет
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибираємо стильний чоловічий браслет

Багато чоловіків люблять прикрасити руки стильними або брутальними браслетами

22 серпня 2019, 14:33 comments2459
Поділіться публікацією:
Вибираємо стильний чоловічий браслет

Жінкам пощастило з різноманітністю одягу та аксесуарів набагато більше, ніж чоловікам. Останнім залишається задовольнятися скромними сезонними наборами одягу і взуття, які не блищать різноманітністю і екстравагантністю. Але не всі чоловіки готові миритися з такою несправедливістю!

Як вибрати і носити сміливі аксесуари

Багато чоловіків зовсім даремно вважають, що браслети для сильної статі — надмірності, які відвернуть увагу від справжнього чоловічого стрижня і характеру. Це помилка, адже такі прикраси на зап'ястя, навпаки, можуть підкреслити родзинку людини, багато про нього "розповісти".

Виберіть близькому чоловікові в подарунок цікавий браслет і — хто знає! — допоможете йому розслабитися, розкрити несподівані грані характеру. Знайти найбільш підходящий варіант нескладно.

1mjSvgu7iKwgSEe7LHFrxAuMF.jpg

Варто врахувати кілька ключових факторів:

Обхват зап'ястя. Довжина браслета повинна бути не менше цього показника плюс 2-3 сантиметри. Протягом дня руки можуть набрякати, і буде не дуже добре, якщо браслет стане натирати або доставляти інший дискомфорт.

Стиль, який воліє чоловік. Більшість представлених моделей підходять до демократичних образів, без зайвого офіціозу. Наприклад, браслет з текстилю з цікавими підвісками, доповнений шкіряними вставками, буде сексуально виглядати в поєднанні з білою теніскою, класичними джинсами, вельветовым піджаком. Брендові браслети зі шкіри або каучуку з срібною фурнітурою доречні в поєднанні з діловим костюмом, але без краватки. Нюанси стилю варто пояснити чоловікові в момент піднесення подарунка.

Захоплення та інтереси. Багато моделей браслетів підійдуть творчим людям, любителям екстремального спорту, міфології і так далі. Вибравши браслет згідно з заняттям чи хобі, ви продемонструєте, що цікавитеся життям і пристрастями чоловіки.

Матеріали, з яких майстри виготовляють чоловічі стильні браслети, досить різноманітні: натуральна шкіра, текстиль, сталь, каучук, метал, лава.

В якості стильних елементів і фурнітури використовуються металеві деталі, а також камені (це виглядає трохи "хіппово", але зараз такий стиль дуже популярний): гематит, агат, корунд, котяче око, яшма та інші.

Також видання "Коментарі" пропонує дізнатися, як чоловікові правильно підібрати окуляри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!