Головна Новини Дозвілля стиль і краса Кілька порад шанувальникам чорного одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька порад шанувальникам чорного одягу

Як виглядати стильно, якщо віддаєте перевагу чорному кольору

12 вересня 2019, 14:39 comments2584
Поділіться публікацією:
Кілька порад шанувальникам чорного одягу

Вже трохи набридає бачити чоловіків у всьому чорному виключно на похоронах. А чи відомо вам, що цей чоловічий дрес-код навіть отримав власну назву – чорна краватка. Для прихильників "чорної краватки" ми підготували кілька порад, як створити чудовий вільний і повністю чорний стиль. Чоловіки, приготуйтеся, сьогодні ми піднімемо ваш стиль на нову висоту!

Чорна шкіряна куртка

Думаємо, кожен чоловік знає, що в гардеробі кожної дівчини обов'язково має бути хоча б одне чорне плаття. А для чоловіків таким елементом одягу є чорна шкіряна куртка. Звичайно, вона може бути не дуже практична в якості повсякденного одягу, який ви носите влітку або на відпочинку в тропічній країні. Але для таких особливих випадків, як тривала осіння поїздка, чорна куртка підійде як ніколи. Крім того, доповнивши свій чорний образ ще і чорною шкіряною курткою, ви будете виглядати більш секусально.

-QEhQ80dNT22YEzauNwrDF49Q.jpg

Одяг в залежності від часу року

Так, з кольором ми визначилися ще на початку статті, але потрібно не забувати, що під певний сезон повинен бути певний одяг. Це дозволить вам відмінно виглядати в чорному образі в будь-який час року. Наприклад, не потрібно одягати вашу улюблену чорну сорочку з поліестеру, коли за вікном зима. Адже це час вовняного одягу. Так що носіть саме її. Аналогічно і для речей з льону або шовку – їх має сенс носити саме в літній період.

Вдалі чорні аксесуари

Ні, це зовсім не означає, що вам потрібно перетворюватися в гота, використовувати чорний олівець для обведення очей та інше. Просто, вам потрібно підібрати такі чорні аксесуари, які ідеально впишуться у ваш стиль, зробивши його більш індивідуальним. Наприклад, додайте пару нашивок на вашу чорну шкіряну куртку, підберіть годинник або ремінь такого ж кольору.

vUDRhIEtvae-ZBjVDPhfyNzrj.jpg

Чорний одяг важливо підбирати лише за розміром

З усього одягу саме чорний робить чоловіка більш струнким. Так що, якщо для вас це актуально, то це безпрограшний варіант. Головне, переконайтеся, що ви не носите занадто вільну, мішкувату сорочку і джинси, які погано сидять. Але варто вдало підібрати розмір чорного одягу і ваш образ буде виглядати приголомшливо.

Також видання "Коментарі" розповість, як чоловікові протистояти облисінню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!