Головна Новини Дозвілля стиль і краса ТОП - 5 способів, як позбутися від темних кіл під очима
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП - 5 способів, як позбутися від темних кіл під очима

Шкіра навколо очей — індикатор стану здоров'я

23 вересня 2019, 15:20 comments2078
Поділіться публікацією:
ТОП - 5 способів, як позбутися від темних кіл під очима

Проблема темних кіл і набряків під очима знайома чи не кожній жінці. Звичайно, вони викликають дискомфорт, так як додають людині зайві роки та надають втоми зовнішньому вигляду. Як від них позбутися?

Зелений чай в пакетиках

Завдяки високому вмісту антиоксидантів і танінів, зелений чай є хорошим вибіром, щоб зменшити темні кола. Він знімає запалення і покращує кровообіг, допомагаючи вирішити цю проблему.

Інгредієнти: 2 пакетики зеленого чаю, 1 склянку гарячої води (250 мл).

Візьміть пакетики з зеленим чаєм і залийте окропом, дайте йому настоятися протягом 10 хвилин. Потім покладіть пакетики в холодильник і коли вони охолонуть, прикладіть до очей на 15 хвилин.

Рожева вода

Це натуральний тонізуючий засіб, який глибоко зволожує нашу шкіру і допомагає усунути темні кола під очима, які роблять наш погляд втомленим. Цей засіб також містить антиоксиданти, вітаміни і мінерали, які зміцнюють клітини шкіри, сприяючи регенерації тканин.

Інгредієнти: 6 пелюсток троянд, ½ чашки води (125 мл).

Поріжте пелюстки троянди і поставте їх на повільний вогонь, залийте половиною склянки води, на 40 хвилин. Якщо вода википить, ви можете додати ще трохи. Після закінчення цього часу, дайте рожевій воді настоятися, охолонути, а потім нанесіть її на шкіру за допомогою ватного тампона.

Помідор

У м'якоті томатів міститься антиоксидант під назвою лікопін, дія якого зменшує темні круги і мішки, так як він бореться із запаленням.

Інгредієнти: 1 помідор, ½ чайної ложки свіжого лимонного соку (2 мл), 1 щіпка куркуми.

Подрібніть в пюре стиглий помідор і змішайте його з лимонним соком і куркумою. Нанесіть продукт на область навколо очей і залиште на 15 хвилин. Змийте і нанесіть зволожуючий крем.

Листя м'яти

Подрібнене листя м'яти теж допоможе заспокоїти втомлені очі та зменшити появуа темних кіл.

Інгредієнти: 1 жменя свіжої м'яти, сік ¼ лимона.

Розітріть жменю свіжого листя м'яти і змішайте з лимонним соком. Нанесіть отриману пасту на уражені ділянки і залиште на 15 хвилин. Змийте холодною водою і насухо витріть м'якою тканиною.

Молоко

Якщо нанести молоко на темні кола під очима — це заспокоїть запалення і зменшить темну пігментацію, яка додає людині зайвий вік. Крім цього, молоко збагатить шкіру білками, ферментами і антиоксидантами, які прискорюють відновлення клітин.

Інгредієнти: ¼ склянки молока (62 мл), 4 кубики льоду.

Киньте лід в молоко, почекайте, поки воно охолоне і нанесіть на очі, за допомогою ватних компресів. Тримайте їх на очах, поки вони не нагріються. Повторюйте процедуру два рази в день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно вибирати губну помаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!