Головна Новини Дозвілля стиль і краса Скраб від целюліту в домашніх умовах: ефективні рецепти
commentss НОВИНИ Всі новини

Скраб від целюліту в домашніх умовах: ефективні рецепти

Проблема целюліту є актуальною для переважної більшості жінок

3 жовтня 2019, 10:50 comments7303
Поділіться публікацією:
Скраб від целюліту в домашніх умовах: ефективні рецепти

Існує величезна кількість косметичних засобів, спрямованих на боротьбу з неприємною "апельсиновою кіркою", яка проступая під шкірою. Одним з найбільш ефективних методів позбавлення від целюліту по праву називають скрабування.

Зробити антицелюлітний скраб можна в домашніх умовах, для цього достатньо взяти кілька компонентів, які завжди під рукою. Також перед нанесенням скрабу слід ознайомитися з правилами його застосування.

Кавовий скраб

Кофеїн — добрий помічник у боротьбі з целюлітом. Він покращує кровообіг та обмін речовин в проблемних зонах, а також розщеплює підшкірний жир. Кавовий скраб чудово відлущує шкіру, видаляє відмерлі частинки, робить шкіру гладкою, шовковистою та пружною. Аромат кави, в свою чергу, заряджає позитивною енергією на весь день.

Для приготування знадобиться: 2 ст. л. кави, 1 ст. л. оливкового и кокосового масла. Необхідно змішати всі інгредієнти, нанести їх на шкіру на 15-20 хвилин і змити теплою водою.

Медовий скраб

Мед добре стимулює кровообіг, покращує обмінні процеси в тканинах шкіри. Його користь у боротьбі з целюлітом можна пояснити найбагатшим складом, куди входить більше чотирьохсот біологічно активних речовин.

Для приготування знадобиться: 3 ст. л. натурального меду і 2 ст. л. морської солі. Достатньо лише перемішати компоненти, і скраб готовий до використання.

Сольовий скраб

Морська сіль є відмінним природним засобом — одним з кращих, які можна знайти в природі, коли мова йде про очищення пір і зменшення накопичення токсинів, які викликають запалення, затримку рідини та утворення целюліту.

Для приготування знадобиться: 2 ст. л. морської солі, 1 ст. ложка оливкової олії і 5 крапель будь-якого цитрусового ефірного масла. Цією сумішшю активно розітріть проблемні ділянки, залиште на 15 хвилин і змийте водою.

Пам'ятайте, що перед застосуванням будь-якого скрабу шкіру необхідно розпарити, тому прийміть гарячий душ або ванну. Наносячи косметичний засіб добре розмасажуйте шкіру, щоб вона розігрілася і результат був набагато ефективнішим. Після процедури скраб потрібно ретельно змити теплою водою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як доглядати за шкірою обличчя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!