Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як чоловікові правильно підібрати ремінь
commentss НОВИНИ Всі новини

Як чоловікові правильно підібрати ремінь

Хороший ремінь - важлива складова чоловічого гардероба

3 жовтня 2019, 12:11 comments2064
Поділіться публікацією:
Як чоловікові правильно підібрати ремінь

Ремінь є одним з тих нечисленних аксесуарів в чоловічому гардеробі, який присутній там завжди. Якщо ви бажаєте, щоб ремінь на вашому тілі не просто утримував штани, але і доповнював ваш образ, роблячи його злагодженим і завершеним, то ви повинні дотримуватися певних тонкощів при виборі ременя.
Сучасний етикет диктує нам обов'язкову присутність у чоловічому гардеробі ременя, однак, якщо ви носите підтяжки, паски з ними носити недоречно.
Для того, щоб правильно вибрати ремінь, вам слід визначитися з чим ви його будете носити. Ремені в наш час прийнято ділити на два види — класичні і кежуал. При виборі того або іншого виду ременя потрібно стежити за тим, щоб дотримуватися єдності стилю. Наприклад, до класичного костюму слід одягати класичний ремінь; на строгому діловому костюмі ремінь кежуал буде виглядати дещо безглуздо.
Шкіряні ремені слід підбирати не до костюма, а до взуття. Добре підібраний шкіряний ремінь поєднується не тільки з кольором взуття, але і з її фактурою. Пряжка на класичному ремені повинна бути дуже простою. Якщо ви підбираєте ремінь до взуття і годинника, то він повинен поєднуватися і з взуттям і ремінцем від годинника, а пряжка на такому ремені повинна відповідати циферблату.

Ширина чоловічих ременів повинна бути не менше чотирьох сантиметрів. Більш вузькі ремені можна носити тільки юнакам до двадцяти років.

Вибираючи собі дорогий ремінь, носіть його тільки з дорогим костюмом.
Ремінь повинен охоплювати ваш пояс з запасом не більше двадцяти сантиметрів. Ремені, які перевищують цю довжину, слід скоротити.

Також видання "Коментарі" розповість, як підібрати діловий костюм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!