Головна Новини Дозвілля стиль і краса Жіночі хитрощі: 5 прийомів, які візуально подовжують ноги
commentss НОВИНИ Всі новини

Жіночі хитрощі: 5 прийомів, які візуально подовжують ноги

Довгі ноги – це один з основних критеріїв жіночої краси

10 жовтня 2019, 13:30 comments3374
Поділіться публікацією:
Жіночі хитрощі: 5 прийомів, які візуально подовжують ноги

Не варто засмучуватися, якщо вам від природи не дісталися "модельні" ніжки: візуально збільшити їх довжину допоможуть прості модні прийоми.

Туфлі кольору nude

Мабуть, самий очевидний і простий спосіб візуально збільшити довжину ніг – одягнути туфлі на підборах в тон шкіри. Взуття кольору nude вважається класичним трендом, який ніколи не виходить з моди. Бежеві туфлі стануть своєрідним "продовженням" вашої ноги і додадуть до її довжини кілька заповітних сантиметрів. Таке взуття легко поєднується з будь-яким кольором, вбранням і підходить для різних заходів, тому такий прийом часто використовують світові знаменитості. Найкраще туфлі nude одягати на голу ногу з спідницею, сукнею чи укороченими брюками.

Спідниці та брюки з високою талією

Віддавайте перевагу моделям штанів або спідниць із завищеною лінією талії, з їх допомогою також можна візуально подовжити ноги. Такий одяг створює ілюзію того, що ваші ніжки починаються на кілька сантиметрів вище, ніж це є насправді.

Асиметричний крій

Спідниці з асиметричним кроєм допоможуть вам домогтися бажаних пропорцій. Найголовніше – асиметричні елементи повинні розташовуватися по вертикалі. Це може бути, наприклад, розріз, блискавка, вставка з прозорої тканини та інше.

Вертикальна смужка

Багатьом давно відомо, що одяг у вертикальну смужку візуально "витягує" силует і робить ноги довшими, особливо, якщо смужки максимально контрастні і не занадто вузькі. Для офісу можна вибрати одяг з нейтральними відтінками, а для різних заходів і прогулянок – яскраві кольори.

Широкі штани

Візуально збільшити довжину ніжок можна за допомогою широких штанів, тільки важливо враховувати два нюанси: по-перше, взуття повинне бути на підборах або платформі, а по-друге, штани повинні бути довгими, щоб практично повністю закривати туфлі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які відтінки будуть модні в сезоні осінь 2019-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!