Головна Новини Дозвілля стиль і краса Чи необхідно чоловікам використовувати косметику
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи необхідно чоловікам використовувати косметику

Чи потрібно чоловікам використовувати косметику і як робити це правильно

23 жовтня 2019, 13:11 comments1812
Поділіться публікацією:
Чи необхідно чоловікам використовувати косметику

Для багатьох чоловіків використання косметики — це щось дике. Вони вважають, що справжній мужик повинен бути брутальним добувачем, який не опускається до таких дрібниць, як парфуми, акуратні нігті і волосся, приємний запах з рота. Але в сучасному суспільстві доглянутий і акуратний чоловік набагато більше може розраховувати на визнання і успіх, ніж той, який виглядає так, ніби тільки що спустився з гір, в яких провів останні десять років.

Варто також згадати, що у чоловіків є ряд своїх специфічних проблем, які не можна ігнорувати. Серед них варто виділити слабкість дрібних судин, через що обличчя може набути фіолетово-червоний відтінок; підвищена пітливість; гіпертрофована функція сальних залоз.

Якщо ви все-таки прийняли вольове рішення почати стежити за собою, то в першу чергу слід навчитися купувати косметичні засоби. Вибираючи їх, слід звертати увагу на склад, виробника і термін придатності. Останнім часом досить високою якістю відрізняється косметична продукція Південної Кореї.

У списку чоловічих косметичних очищувальних засобів обов'язково повинні бути присутніми: туалетне мило, гель для душу, шампунь і очищаючі серветки. Для гоління потрібно мати крем, піну або гель. З парфумерії вам знадобиться дезодорант, туалетна вода або одеколон. Для догляду за нігтями потрібен антибактеріальний зволожуючий крем, скраб і дезодорант для ніг. Також слід мати крем для рук та обличчя — на день зволожуючий, на ніч — живильний. Варто помітити, що всі перераховані косметичні засоби не повинні порушувати кислотність шкіри.

Постарайтеся обзавестися хоча б цим мінімальним переліком косметичної продукції. Друзям і коханій буде набагато приємніше знаходиться в компанії охайного чоловіки.

Також видання "Коментарі" розповість як чоловікові правильно підібрати ремінь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!