Головна Новини Дозвілля стиль і краса Найпоширеніші помилки у догляді за шкірою обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпоширеніші помилки у догляді за шкірою обличчя

Всі засоби по догляду необхідно підбирати максимально ретельно

23 жовтня 2019, 17:25 comments8560
Поділіться публікацією:
Найпоширеніші помилки у догляді за шкірою обличчя

У своєму невгамовному бажанні зберегти красу і молодість, ми досить часто робимо суттєві помилки, за які потім доводиться розплачуватися нашій шкірі. Що слід знати про правила догляду за собою?

Помилка № 1. Занадто часте умивання

Багато жінок, особливо власниці жирної шкіри, вважають, що вмиватися потрібно як можна частіше. При цьому, вони використовують різні косметичні засоби. Але навіть самі дбайливі з них здатні зруйнувати природний захист шкіри і тим самим викликати почервоніння і лущення. Досить буде вмиватися перед сном, а вранці лише обполоснути обличчя водою і використати тонік.

Помилка № 2. Не змивання макіяжу перед сном

Мабуть, це одна з найбільш поширених помилок, яку роблять дівчата. Багато хто не змиває макіяж перед сном і не бачить в цьому нічого страшного. Однак наша шкіра сильно страждає, і така невинна звичка може стати причиною не тільки закупорки пір, але і запалення, шкірних захворювань і маси інших загроз.

Помилка № 3. Видавлювання прищів

Дерматологи попереджають, що не варто самостійно видавлювати прищі на тілі, а особливо на обличчі. Такими діями можна ще більше травмувати шкіру, занести інфекцію і викликати ще більше запалення.

Помилка № 4. Зловживання кавою

Так, улюблений багатьма напій у великій кількості здатний викликати сухість шкіри і, як наслідок, збільшення кількості зморшок. Постарайтеся пити не більше 1-2 маленьких чашок кави в день, і обов'язково пийте багато води, щоб відновити баланс.

Помилка № 5. Неправильний вибір косметичних засобів

При покупці косметики для обличчя варто враховувати тип шкіри, її стан і потреби. Часто дівчата не звертають уваги на такі нюанси, а потім скаржаться на появу прищів, лущення і роздратування. Якщо ви не знаєте свій тип шкіри – зверніться до фахівця, він допоможе підібрати правильний засіб по догляду і підкаже, як його правильно використовувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чому шкіра стає чутливою і як з цим впоратися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!