Головна Новини Дозвілля стиль і краса Співачка Шер випускає власний аромат
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Шер випускає власний аромат

У рекламній кампанії аромату співачка знялася особисто

4 грудня 2019, 17:35 comments3306
Поділіться публікацією:
Співачка Шер випускає власний аромат

73-річна американська поп-співачка Шер презентувала новинку в парфумерії. Варто відзначити, що це не перший її аромат. Свої перші парфуми артистка випустила ще 1980 році.

На своїй сторінці в Instagram Шерелін (повне ім'я співачки) поділилася, що парфум Cher Eau de Couture є колаборацією з компанією Scent Beauty. Відомо, що верхні нотки в унісекс-ароматі представлені гвоздикою, бергамотом, жасмином і неролі, а от база складається з ванільної орхідеї, сандалового дерева і ветівера.

Над рекламною кампанією Cher Eau de Couture працювали фотографи Маркус Пігготт і Мерт Алас. Крім того, Шер особисто позувала для обкладинки духів. Новинка, вартістю 85 доларів, вже надійшла в продаж на сайті Scent Beauty.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зовсім недавно відома ведуча та співачка Оля Цибульська випустила свій парфум #body2body. Так, слоганом аромату стали рядки з її пісні "Моє тіло для твого тіла". У своєму Instagram-акаунті співачка відверто зізналася, що на створення парфуму її надихнули спогади про перший сексуальний досвід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!