Головна Новини Дозвілля стиль і краса У чому зустрічати Новий 2020 рік: вибираємо колір та аксесуари
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому зустрічати Новий 2020 рік: вибираємо колір та аксесуари

Вибір наряду на новорічну ніч - це особливий культ

13 грудня 2019, 13:55 comments2994
Поділіться публікацією:
У чому зустрічати Новий 2020 рік: вибираємо колір та аксесуари

Наближається головне свято року, тому настав час подумати про подарунки, а також про вбрання, в якому ви будете зустрічати Новий рік. Як правило, таке питання більш хвилює жінок, адже необхідно підібрати правильний колір, зачіску та аксесуари.

Головний колір

Згідно зі східним календарем, символом 2020 року є білий металевий щур. А для того, щоб його задобрити варто добре попрацювати над своїм образом. В першу чергу, одяг повинен бути світлих відтінків: молочного, кремового, білого, пісочного, персикового або сріблястого. Не варто надягати на головну вечірку яскраві або кричущі кольори, адже цей символ року любить спокій і елегантність. Стилісти рекомендують одягати однотонні сукні чи костюми, які варто підкреслити яскравими прикрасами.

Чоловіки при виборі свого образу повинні також орієнтуватися на класичні кольори: білий, сірий, коричневий, чорний і пастельні відтінки.

v-chem-vstrechat-novyj-2020-god.jpg

Аксесуари

Стилісти говорять, що в рік білого металевого щура головне не переборщити з аксесуарами, вони повинні надавати образу витонченості, легкості і завершеності. Доповнити свій наряд можна блискучими сережками або кольє, а також поясом або клатчем. Можна також за допомогою аксесуарів підкреслити свою зачіску.

MyCollages-1.jpg

Місце святкування

При виборі новорічного образу важливо орієнтуватися на місце святкування. Але ваш одяг, у будь-якому випадку, повинен бути практичним і зручним, щоб ви відчували себе легко, комфортно і впевнено.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими солодкими подарунками можна порадувати своїх близьких на Новий рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!