Головна Новини Дозвілля стиль і краса У Tiffany & Co вийшли перші парні аромати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Tiffany & Co вийшли перші парні аромати

Tiffany & Love пахнуть як блакитна секвойя

3 січня 2020, 18:15 comments1955
Поділіться публікацією:
У Tiffany & Co вийшли перші парні аромати

У Tiffany & Co вийшли нові аромати: вони парні і називаються Tiffany & Love. Варто зазначити, що парфуми підходить як чоловікам, так і жінкам, кому яку дарувати – не має значення, все залежить від особистих переваг.

Пишуть, що обидва запахи нагадують "сексі-прогулянку в лісі". Що б це не означало, в обох композиціях є деревні ноти, так що аромати вийшли свіжими, трав'янистими, що нагадують про чистому лісовому повітрі. "Новий аромат має неповторні нотки, саме так пахне блакитна секвоя", — поділилися творці.

Відомо, що дизайном флакону займався креативний директор бренду Рід Кракоф – упаковка, чимось нагадує консервну банку (так і було задумано), з деталлю зі шкіри, виконаної у фірмовому відтінку Tiffany.

Вартість парфумів, залежно від об'єму, становить від 77 до 135 доларів.

Ранее портал "Комментарии" сообщал, что известный італійський будинок моди Gucci випустив нову колекцію, присвячену головному символу 2020 року — миші. Так, на лінійці одягу красується полюбилася мільйонам персонаж Disneyland, Міккі Маус. Промоакції капсульної колекції зайнялася компанія "Уолт Дісней".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!